am schimbat distributia la 60000 km si acum imi miroase ciudat dupa ce opresc masina.mentionez ca am schimbat si antigelul.parca imi miroase a antigel incins
Un Sfat
Collapse
X
-
verifica T-ul care leaga furtunele de lanaga rezervorul de apa ..... mie mi s-a intamplat cand eram cu un prieten in masina (masina lui) si cand am deschis capota sa imi dau palme nu altcevaera 1 noaptea si tot asa mirosea ciudat pana am ramas fara apa
)
Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
vezi sa nu ai pierderi de antigel pe la pompa de apa ca io din cauza asta am schimbat distributia la doar 25k cei drept are si 4 ani masina si daca cartea zice sa o schimbi la 4 ani sau 60k am zis sa urmez sfaturile si revenind la problema ta am auzit ca la multe serviceuri n-ar schimba pompa de apa odata cu distributia si din cauza faptului ca distributia e noua si pompa folosita cica s-ar fisura. nu stiu cat de adevarat e dar asa mi-a zis mecanicul care mi-a facut treaba
Comment
-
in general cand se schimba distributia(kit-ul-curea rulment rola presoare)sa se schimbe si acest capac pompa apa,e bine pt ca dupa cum a spus si colegul @crazy_baby,puteti avea probleme de peirderi de apa si nu stiti pe unde,astept sa reveniti cu ce era si de unde sunt mirosurile alea,cat despre colegul @pacco no comment
sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment