alessandro ai bani de aruncat?poti sa schimbi rulmentu in fiecare zi!
dar el se schimba doar cand face galagie sau curge lichid de frana,DECI nu de fiecare data cand dai cutia jos
ai inteles acum
Ambreiaj Plin De Ulei
Collapse
X
-
Eu nu am inteles urmatorul lucru...rulmentul hidraulic se schimba sau nu la fiecare demontare a cutiei ?
Sent from my GT-B5330 using Forum Runner
Leave a comment:
-
alessandro////einstein1984
Original a fost postat de--JREwing--
Rulmentul il schimbi numai daca huruie. Teoretic, un rulment de presiune duce mai multe placi si discuri pana se duce si el.
are perfecta drepatate rulmentii pentru ambreiaje hidraulice sunt mai rezistenti decat cei pentru ambreiaje mecanice
Leave a comment:
-
Rulmentul hidraulic se schimba la fiecare demontare a cutiei ? Why ?
Leave a comment:
-
La hidraulice (nu cred ca e cazul aici) se schimba la fiecare demontare a cutiei.Originally posted by JREwing View PostRulmentul il schimbi numai daca huruie. Teoretic, un rulment de presiune duce mai multe placi si discuri pana se duce si el. .
Leave a comment:
-
Daca s-a imbibat materialul de pe disc cu ulei, o sa trebuiasca sa il schimbi si pe ala.
Leave a comment:
-
Se numeste "simering arbore primar"; e cam greu de schimbat acasa (iti trebuie niste scule mai speciale). Mergi in service.
Leave a comment:
-
Aceeasi problema!!!!! Help!!!
va rog sa ma ajutati si pe mine !!!
eu am aceeasi problema , ambreiajul e plin de ulei .tot din cauza semeringului de la axul central doar ca am ambreiaj nou si nu e necasar sa-l schimb. VREAU SA CUMPAR PIESA AIA (E CA O PALNIE) CARE ARE IN EA SEMERINGUL ACELA CU ARC SI UN RULMENT MIC DAR NU STIU CUM SE NUMESTE NU STIU UNDE SA MA DUC SI CE SA CER . VA ROG SA A AJUTATI PT CA IMI PATINEAZA AMBREIAJUL F TARE SI BAG CATE 2 LITRI DE ULEI IN CUTIE IN FIECARE LUNA
Leave a comment:
-
Discul s-a imbibat cu ulei din cutia de viteze. Uleiul a curs pe la semeringul axului central de la cutia de viteze. Nu am zis nimic de apa....
Leave a comment:
-
Intrebare alexyno - pe unde ai trecut cu masina sau mai bine zis cum ai reusit sa o bagi in apa atat de adanc incat sa strici acel rulment ?
Eu unul te trimiteam la plimbare cu masina - acel rulment nu prea are cum sa fie afectat cu tot cu siemering decat daca faci o imersie cu masina in rau
? asa e ?
Leave a comment:
-
de fiecare data cand schimb anumite parti ale motorului sau ambreiajului si acestea sunt kit e pacat sa nu le schimbi pe toate ca in cazul de fata ambreiajul,placa,disc+rulment,nu e neaparat necesar si rulmentul la 35 mii dar daca tot e kit e pacat ca dupa vreo inca 50 mii km sa iti huruie ala si sa iti para rau ca nu l-ai schimbat si pe el o data cu placa si ambreiajul
Leave a comment:
-
Stiu...Costul total, o sa-l vad cand se inchide comanda. O sa rog sa-mi zica cat a platit Dacia...
Leave a comment:
-
E bine ca nu plastesti nimic.
PS: in Arad la reprezentanta kit ambreaj + manoprea=900 lei...ce diferente, inuman.
Leave a comment:
-
Au niste preturi la Meridian, la piese, de te-ndoaie. O revizie benzina la ei costa 550 lei, la Dacoserv 300....
Leave a comment:

Leave a comment: