Atunci clar e grupul motoventilator .
Mare Problema Si Urgenta Cu Aeroterma!!
Collapse
X
-
1. este rupta o paleta de la aeroterma din cauza betisoarelor pietricelelor etc (daca vibreaza violent) se schimba pe garantie
2. daca este doar o mica vibratie la treptele 3 4 ai frunze uscate in aeroterma, o sa cedeze in timp(fie frunzele fie aeroterma)
nu e 100% dar tinand cont ca am schimbat 2 aeroterme in garantie pana acum pe problema asta eu zic ca sunt destul de aproapesigpicMy ride
Comment
-
S-a ars o rezistenta termica de la blocul cu rezistete pentru primele 3 trepte. Piesa o gasesti peundeva deasupra pedalei de acceleratie scoti mufa, apoi piesa si fie o inlocuiesti costa cam 50E sau tai rezisteta din capul ei si pui alta sau pur si simplu pui o sarma in locul ei.
Comment
-
Multumesc flipper pentru raspuns
A costat 220 lei
Merge cu sarma?Eu nu m-am riscat.
Asta e rezistenta.sigpic
!
Comment
-
Salut.
Am schimbat si eu acel bloc de sigurante.
Eu l-am schimbat singur.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by Flipper View PostAi cumparat tu acel bloc cu rezistente si lai montat singur sau ai fost la service?
Nu avea rost sa il iau sa plec si sa il pun eu,asa l-a schimbat un baiat de acolo.
Poti si singur.sigpic
!
Comment
-
Originally posted by pirvu_alex View Postcand dau drumul la aeroterma de la prima treapta incepe sa vibreze tot bordul + schimbator de viteze etc nivelul vibratiilor si al zgomotului cresc/scad direct proportional cu treptele de viteza a aerotermei!!
ce fac ??????????
sad4:Se ridica capota, se demonteaza partea dinspre sofer a grilei de protectie din plastic, cu atentie, pentru ca asa zisul surub este din plastic, trebuie tras afara cu grija si apoi scos soclul acestuia. Dupa ce se scoate surubul de fixare se scoate grila cu grija, pentru a nu ii rupe urechiusele. La momentul acesta, puneti contactul si actionati stergatoarele, luati contactul cind acestea sint verticale (ca sa aveti acces la priza de aer a aerotermei) In acest moment, cu ajutorul unei lanterne ar trebui sa vedeti, in stinga jos, palele de la aeroterma ( butonul din habitaclu care stabileste de unde ia aer aeroterma trebuie sa fie pe exterior, nu pe recirculare). Vibratiile acelea violente sint date de un corp strain care a ajuns in aeroterma pe cai oculte si care o dezechilibreaza, corp strain pe care ar trebui sa il vedeti, cu putina chinuiala. In cazul meu a fost vorba de o bucatica de os !!!! mai precis un sfert de vertebra de porc
si nu glumesc deloc. Problema cea mare de-abia acum vine...cum scoateti corpul strain de acolo ? eu m-am chinuit oleaca cu niste sirme, pina cind m-am saturat si am luat aspiratorul, i-am lipit cu scotch o teava mai subtire, din aceea de lumina, cu care am reusit sa scot fragmentul de os si niste frunze care mai erau pe acolo. Deci, daca atunci cind dati drumul la aeroterma aceasta vibreaza ca dracu', nu va impacientati...
Comment
-
Termosiguranta are rolul de a proteja intregul modul de supraincalzire si se arde, de regula, atunci cand este supusa la temperaturi mari si debit de aer mic ; (* => cei ce au filtru de aer habitaclu trebuie sa il verifice sa nu fie foarte imbacsit astfel incat sa diminueze prea tare debitul de aer…)
Referinte:
-marca : MICROTEMP
-tip : Y4 A16
-Tf (temperatura fuziune/topire) :192°C
-10A.
Se gaseste, in general, la orice magazin -mai serios- de piese electronice. Eu am dat pe ea fix 1,2 RON !!!Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
si a mea mai acum un an incepuse sa trepideze, dar numai in treapt 4, din fericire si.a revenit singura, dar numai dupa ce a "scuipat" o frunza, deci ma gandesc ca poate si la tine e la fel, si daca e asa, pune si tu un filtru la grila aia de sub capota, eu asa am facut si de atunci nu mai am probleme. uite aici cum se face, ai doua posibilitati. salutare si sper sa o rezolvi
sigpic
Comment
-
pentru scoaterea ventilatorului care sigur are o paleta rupta si la turatii se deschide nu este necesar datul bordului jos,se baga mana prin spatele torpedoului si cu o lanterna se vede si se apasa pe acea siguranta se roteste motorul ventilatorului si se scoate afara ,se va observa o paleta rupta
Comment
-
Salut.
Aurelian,eu nu am putut scoate afara motorasul,nu am avut spatiu suficient.
Tu ai reusit?
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment