Presiune Ulei Scazuta

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pentru cultura mea generala vreau sa vad la cati km a schimbat omu toate aceste chestii sa stim si noi chiar daca e diesel pe la cat se fac astfel de operatiuni
    laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Originally posted by @Crys View Post
      Salut, am un logan 1.5 dci 65cp an 2006 , 228000 km
      @Ten = Ai vazut ce scrie omu in primul lui post?
      , sunt cu ochii pe voi !
      :thumbsup:

Comment

@Crys, de unde stii ca ai presiunea mica la ulei? Unde ai verificat si ai vazut treaba asta?
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

in service-urile dacia nu o sa-ti masoare niciodata presiunea la ulei ca nu au cu ce
          cauta pe la alea de cartier si o sa vezi ca au cu ce

si daca stie cineva unde pot verifica vibrochenul pt ca nu cred ca l-au masurat bine (posibil sa nu fi stiut cotele in care trebuie sa se incadreze) si nu ma trimite_ti la diham ca acolo am fost

Comment

Pai si cu ce ti-l masoara? Asta sunt curios sa aflu...

Comment

Nu prea am inteles din ce ai scris ... ai rectificat arborele?
              ECUFix
              Please don't visit my homepage!

Comment

vitriol cu manometru (in genul celui cu care se masoara compresia) care se baga in locul sondei de ulei

$$ilvviu nu am rectificat arborele , decat l-am verificat la cei de la diham si au zis ca e pe standard
                Last edited by @Crys; 5 October 2009, 22:17.

Comment

Ai putea sa ne spui ce presiuni ai? La ralanti si la 3000 ture?
                  ECUFix

Comment

1 bar la ralanti si 2.5 bari la 3000 de ture

vitriol daca te referi la arbore se masoara cu micrometrul
                    Last edited by @Crys; 5 October 2009, 22:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Sunt oarecum in grafic, eu cred ca ar trebui sa umbli putin la arcul supapei de retur al pompei de ulei daca vrei mai mult.
                      Dupa ce mi-a picat turbina si bucsa unei biele am masurat si eu presiunea si aveam cam aceleasi valori.
                      Arcul supapei din pompa era decalit. L-am schimbat cu unul nou de logan si acum am 3 la ralanti si 7 la 3000 ture.
                      Probabil producatorul vrea sa se asigure ca masinile astea trebuie inlocuite dupa 200 k km.

Arcul de la laguna e mai scurt si mai rigid, cu spira mai groasa decat cel de logan.
                      La tine poti incerca sa mai tragi de arc, sa il mai lungesti sau cauta unul cu 2-3 spire mai lung.
                      Last edited by $$ilvviu; 5 October 2009, 22:32.
                      ECUFix

Comment

de unde ai luat graficul ca peste tot aud ca minimul trebuie sa fie 1.2 , 1.5 , 2 bari ca sa nu cada turbina

am dat arborele jos si exact cum ma asteptam cuzinetii sunt pilaf asa ca de unde presiune
                        cuzinetii prosti ? sau arborele uzat si a facut praf cuzinetii ?

revin cu intrbarea:
                        unde verific arborele daca trebuie rectificat ? daca stiti un meserias bun nu tamplar
                        cuzineti de reparatie se gasesc ?
                        Last edited by @Crys; 6 October 2009, 18:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

am rezolvat prblema cu arbore si cuzineti noi
                          acum am alta buba : clantanit puternic de la injectoare si fum alb
                          are cineva idee ce ar putea fi ?
                          ultima data am alimentat de la lukoil si mi-a zis cineva ca da la motorina ar fi

Comment

vad ca nu mai zice nimeni nimic
                            se poate inchide

Comment

fum alb= papa ulei.....
                              Fuarte Nervos !!!

Comment

Fumul alb e semn ca e arsa garnitura de chiulasa. Fumul albastru indica "motorul prajit" (consumul de ulei).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google