pentru cultura mea generala vreau sa vad la cati km a schimbat omu toate aceste chestii sa stim si noi chiar daca e diesel pe la cat se fac astfel de operatiuni
Presiune Ulei Scazuta
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
in service-urile dacia nu o sa-ti masoare niciodata presiunea la ulei ca nu au cu ce
cauta pe la alea de cartier si o sa vezi ca au cu ce
si daca stie cineva unde pot verifica vibrochenul pt ca nu cred ca l-au masurat bine (posibil sa nu fi stiut cotele in care trebuie sa se incadreze) si nu ma trimite_ti la diham ca acolo am fost
Comment
-
Sunt oarecum in grafic, eu cred ca ar trebui sa umbli putin la arcul supapei de retur al pompei de ulei daca vrei mai mult.
Dupa ce mi-a picat turbina si bucsa unei biele am masurat si eu presiunea si aveam cam aceleasi valori.
Arcul supapei din pompa era decalit. L-am schimbat cu unul nou de logan si acum am 3 la ralanti si 7 la 3000 ture.
Probabil producatorul vrea sa se asigure ca masinile astea trebuie inlocuite dupa 200 k km.
Arcul de la laguna e mai scurt si mai rigid, cu spira mai groasa decat cel de logan.
La tine poti incerca sa mai tragi de arc, sa il mai lungesti sau cauta unul cu 2-3 spire mai lung.Last edited by $$ilvviu; 5 October 2009, 22:32.ECUFix
Please don't visit my homepage!
Comment
-
de unde ai luat graficul ca peste tot aud ca minimul trebuie sa fie 1.2 , 1.5 , 2 bari ca sa nu cada turbina
am dat arborele jos si exact cum ma asteptam cuzinetii sunt pilaf asa ca de unde presiune
cuzinetii prosti ? sau arborele uzat si a facut praf cuzinetii ?
revin cu intrbarea:
unde verific arborele daca trebuie rectificat ? daca stiti un meserias bun nu tamplar
cuzineti de reparatie se gasesc ?
Comment
-
Comment