De la un timp am o problema cu usa stanga fata care bazaie atunci cand ascult muzica putin mai tare.Am desfacut boxa din ea am strans suruburile alea 4 dar tot zdrangane.Ce-as putea sa-i fac? Daca imping putin in ea cand bazaie se opreste, dar dupa ce o las libera incepe iarasi. Mai are cineva problema asta? Cum pot sa o rezolv?
Zdranganit In Usa Din Stanga
Collapse
X
-
sunet in usa
si eu am avut problema cand dadeam muzica cu bass mai tare, se auzea ca si cand vibrau niste tablite in usa, dar numai pe partea de afara a usii se auzea, iar cand apasam pe tabla usii de afara pe la mijloc nu se mai auzea acel zgomot pana lasam. Dinautru nu se auzea nimic ciudat, ci doar de afara. Am rezolvat problema. Am desfacut fata usii si am bagat un pic fortat niste bucati de material (carpe) intre tabla usii si o tabla ceva mai groasa orizontala din interiorul usii. Zgomotul era datorat atingerii acestei table de tabla usii de afara."Daca esti prost, stai acasa!"
Comment
-
salutare prosopgeil daca poti sa dai mai multe detalii ca sar putea sa ai dreptate si la mine face la fel chiar si cand las muzica mai incet si am dat fata de usa jos am izolato mam uitat pe acolo si nu mam prins deloc....zgomotul se aude doar de afara si am incercat sa imping si in usa nu are nici un efect..tot asa mam gandit si eu ca atinge vreo tabla dar nu mam prins care si am lasato asa.
Comment
-
incercati la bandoul din exteriorul usii...la mine ala face cred dar nu stiu cum sa il dau jos. stiu ca are un surub si restul tragi de el. dar mi-e frica sa nu-l rup." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Salut!
Am si eu o problema cu un zdranganit(vibratie) in usa fata stanga(sofer) mentionez ca se aude doar in mers cand accelerez si decelerez, pe loc nu se aude si am mai observat ca daca las geamul in jos 0,5-1cm nu se mai aude,am deschis si usa si dispare zgomotul,am intors invers plasticul ala de la cuiul usi,am scos chederul exterior si curatat, am desfacut boxa am bagat mana pe acolo si nu am gasit nimic,am facut o poza sa va arat cam unde vibreaza,la fata de usa nu sa umblat cai prinsa prea bine din fabrica
Sa fie vre-un cablu o tija ceva pe acolo?Attached FilesDacia Logan Prestige 1.5DCI cu 85 CP Albastru Mineral
Comment
-
si eu am problema aceasta.........cand dau drumu la subwoofer foarte tare,se aude in portiera un "zdranganit" ,,,,,,,,,,e chiar deranjant zgomotu:|Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
-> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
Silent Coat.
Comment
-
se poate sa vibreze cablu acela care merge in oglinda(cele electrice)
vre-o idee ceva?
am mai observat cand este cald afara nu mai zdrangane(vibreaza)asa tareDacia Logan Prestige 1.5DCI cu 85 CP Albastru Mineral
Comment
Comment