Dereglare Diuze Parbriz

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dereglare Diuze Parbriz

    Va salut.Nu am mai gasit nici un topic de genul, si am o problema. Aceasta este ca o data la 3-4 zile, dupa ce reglez diuzele alea, acestea se deregleaza, ba nu mai "scuipa", ba scuipa prea putin, ba se infunda, le desfund cu acul si siringa (dau cu jetul de apa prin ele), dar degeaba, dupa cateva zile, iar fac figuri. Ce D-zeu au, ca o sa le reglez intr-o zi cu toporul....si am vazut ca diuzele noi, costa 15 RON una singura, deci parca nu prea-mi vine sa cumpar, ca e criza. Lichid de parbriz folosesc din Carrefour, d-ala ieftin, ma gandesc ca poate o conta....Are cineva idee ce se intampla?
    P.S Am garantie la masina, mi le schimba moca? )
    Logan Ambition 1.6 8V

  • #2
    nu e de la diuze e de la lichid e murdar scoate bidonul de lichid si spalal deasemenea si furtunasele si apoi diuzele, sau poti scoate furtunasele din spatele diuzelor si baga mare pana se goleste lichidul mai scapi de mizerie dar nu in totalitate tot trebuie spalat si rezervorul(bidonasul) spor la treaba
    Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

    Comment


    • #3
      Pai asta are legatura cu faptul ca se infunda (asta mai rar), dar in principiu se deregleaza, una stropeste prea sus, alta prea jos, alta prea putin.....de infundat de tot, mai rar. Pai daca scot bidonul, nu trebuie sa dezmembrez masina?
      Logan Ambition 1.6 8V

      Comment


      • #4
        nu dezmebrezi nimic iao usor prinde cate un gunoi in diuza si schimba traectoria jetului
        Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

        Comment


        • #5
          @blanarucristi: Nu toată...
          Vezi și că, s-ar putea ca instalația de spălat să nu fie etanșă (să scape pe undeva) sau să se stranguleze furtunul care merge de la pompă la duze (stă capota pe el sau e gâtuit). Nu are importanță calitatea lichidului, dar încearcă să nu le prea amesteci, că fac depuneri pe fundul vasului și te vei enerva în continuare.
          The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

          Comment


          • #6
            Nu cred ca e "strangulat" cablul pe undeva, ca de obicei dupa ce le reglez eu, merg, dar dupa cateva zile (fara sa mai deschid/inchid capota), se duc iara. Pai practic, e greu de scos bidonul cu lichid? Ca ma gandesc ca o fi ramas jeg pe fundul bidonasului, naiba sa-l ia
            Logan Ambition 1.6 8V

            Comment


            • #7
              Se continua aici...
              blanarucristi...vezi ca sunt niste poze cu un filtru montat pe traseul stropitoarelor de parbriz...este doar 4-5 lei si te scapa de probleme...deci da-le jos ...desfunda-le si monteaza filtrul si gata ai scapat de probleme.
              Inchidem si continuam dincolo.
              sigpic

              Comment

              Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google