Se pare ca avem de asteptat mult si bine
Toate Dacia Logan vor fi rechemate in service!
Collapse
X
-
Si pana la urma A FOST CINEVA RECHEMAT IN SERVICE PANA ACUM? Sau astia de la Dacia probabil asteapta sa vina vara - cald, soare , mare, concedii...sa mai scada numarul celor doritori de "cosmetizarea" masinii!?LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
-Si eu trebuie sa-mi fac programare la Dedeman Autocamioane Bacau. A trebuit sa verific portbagajul la revizie si au gasit rugina, apa intra pe la niste "DOPURI DIN PLASTIC" tipul de la garantie a zis ca cele cu ABS nu au aceasta problema si e jale cu programarile eu prefer in septembrie deoarece dureaza 1-2 zile
Comment
-
Am fost eu cand am facut revizia de 40 000 km.Au facut revizia si m-au programat si pt rugina ca nu aveam timp atunci sa las masina.Asta a fost vineri.Am dus masina luni si au tinut-o 4 ore.Cand m-am urcat in ea am simtit un miros ciudat..L-am ignorat..Cand am ajuns acasa..Pe panourile de la usile din fata numa` ceara deaia de a lor..Tot era stropita.M-am apucat sa o sterg toata..Si am mai descoperit si pe stalpi.Dar a iesit pana la urma..Nu mai miroase acum.Daca mergeti la ei spuneti-le sa aiba grija sa nu o stropeasca..Ca va mancati nervii pana iasa ceara aia din plasticu` de pe fetele de usiCumpar volan de Duster
Comment
-
Eu am fost la revizia de 2 ani (nu mai aveam garantie, se terminasera cei 1.5 ani).
Nu m-au chemat ei, m-am dus eu la 2 ani si cateva luni (la doar 11.000 km de la revizia de 1 an).
Am lasat masina pentru schimb ulei, filtru etc (+ niste probleme enervante cu scartaitul la geam stanga fata, niste frunze in bord - le-au scos dar mi-au demontat tot bordul pentru asta).
Cand am ridicat masina dupa revizie mi-au 'comunicat' ca face parte dintr-un lot 'special' ca a fost produsa in 2006 si ca trebuie un tratament anticoroziune; si ca au observat ei ceva puncte de rugina in zona rotii stanga spate - ca la toate celalte Loganuri in zona amortizorului?
Am fost programat la tinichigerie peste vreo 2 zile - m-am dus si am lasat masina pana a doua zi la amiaza.
Cand am ridicat-o - era curata, proaspat spalata - mi-au zis ca au facut ceva tratament anticoroziv + ceara OTS (era scris pe o foaie) si, culmea! Mi-au pus protectii aripi fata si spate gratis (pe garantia de 6 ani a caroseriei de fapt => dar m-a bagat la banuieli - oare au gasit rugina si pe acolo pe langa toate rotile ?).
Evident ceva mirosea a produs pe baza de petrol pe langa masina (putea fi si de la vaselina penetranta cu care au scos scartaitul de la macaraua electrica stanga-fata la revizia de dinainte cu 2 zile).
Deci ce i-au facut? M-am uitat pe sub ea, nu pare deranjat praful de pe acolo
Dar toata evacuarea pare un pic ruginita (de fapt de la livrare am vazut cateva mici pete de rugina prin zona unde e toba mica...)
Comment
-
In lonjeroane, praguri, pasajele rotilor se introduce ceara (parafina) care protejeaza impotriva ruginii.
Protectiile de aripi nu stiu pe ce criteriu ti le-au dat.
Comment
-
Protectiile de aripi au fost date gen bonus, gen : ne pare rau de inconvenient, ca a aparut rugina si ca a trebuit sa ramaneti fara masina 1 zi din cvauza asta...Bla bla...
Comment
-
Pardon... Protectiile pentru aripi .. Dupa cum le zice si numele sunt in primul rand pentru a proteja cantul aripi de pietricelele care sar la rulare ; aceste pietre fac ca vopseaua sa sara de pe tabla , aceasta din urma ruginind intro perioada mai lunga sau mai SCURTA de timp !
obs : fac aproape un an decand mi sa promis o programare intrun service pentru rezolvarea proglemei cu rugina ... in acest timp oare ... problema sa agravat ?! DESIGUR , rugina a avansat .. cine plateste pentru neputinta lor ?! NOILast edited by shokaliptiku; 6 September 2008, 14:07.LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
Si la mine aveam doar un pic rugina pe aripa...Si mi-au zis sa mai astept ,acum deja am 2 puncte mari de rugina...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Eu m-am uitat la masinuta mea .. Cam peste tot dar nu am vazut rugina ... E din 2004 are 35000km ...:> m-au chemat cred ca acum vreo 2-3 luni aproximativ .. Dar nu m-au gasit ... Din cate am inteles erau cei de la LION Tg Mures de unde am si ridicat masina .. Au vb cu o ruda dea mea .. Trebuie sa ma duc pe la ei poate ma au in baza de date si imi fac o programare pt asa ceva ... Ramane de vazut .. Aveti voi ceva idei pt ce m-au chemat sau ce as putea face sa ma duc sa mio dea si pe a mea cu ceara?
acum 2 sapt am fost cu un logan taxi la revizie si ceva reparatii (240000km avea masinuta aia) si stateam cu un proprietar de logan de vb si mi-a zis ca masina lui e in service pt ... Faza cu ceara si alea .. Si il intreb din ce an e masina ... Imi zice 2006 parca sau 2007 , ma gandesc ca demult trebuia sa ma cheme si pe mine sau trebuia sa mai insiste ..Its just a car ...
Comment
-
[QUOTE=raduprov;172232]Eu m-am uitat la masinuta mea .. Cam peste tot dar nu am vazut rugina ... [QUOTE]
Uite aici trebuie sa te uiti...De la poza 4 pana la capat.
Undeva in portbagaj in dreptul rotilor spate.Trebuie sa indepartezi mocheta din lateral si daca gasesti acolo rugina e nasol.sigpic
Comment
Comment