Zgomot Puternic Roata Dreapta Fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zgomot Puternic Roata Dreapta Fata

Acum 3 saptamani ma aflam cu loganul din dotare la un sens giratoriu…toate bune si frumoase pana cand dau sa plec de pe loc putin mai sportiv si aud un zgomot foarte puternic la roata din dreapta (s-a auzit ca si cum ar trosni ceva), atunci am crezut ca a fost o groapa si nu am dat importanta. Azi am patit acelasi lucru cand am plecat de pe loc, ma grabeam si am demarat putin mai tare, am oprit masina si m-am uitat in spate sa vad daca este vreo groapa sau altceva si nu era absolut nimic. Acum mi-e si frica sa mai plec cu masina ma gandesc sa nu fie planetara stricata. Oare de la ce ar putea fi???

Mai era ceva asemanator deschis.

La mine (ca mi-a facut si mie asa) cred ca e de la cutia de viteze/timonerie, de vreun an n-am mai auzit sa faca, dar de cateva ori am patit la plecarea de pe loc (asa mai in forta) sa aud un ''poooc! sau ''bum''! asa infundat de parca s-a rupt ceva din masina.

Dar vad ca n-are nimic si in ultima vreme (de-un an incoace) nu am mai observat sa faca treaba asta.

Comment

Maine o sa ma duc cu ea la service sa vad ce imi spune si acolo. curios e ca nu face mereu, azi cand am ajuns acasa am plecat de pe loc "mai in forta" de cateva ori si nu a mai facut asa sper totusi sa nu fie nimic grav
      Last edited by cristy90; 11 March 2010, 17:18.

Comment

e un tampon de sub masina. nu stiu sa-i spun pe nume. se schimba destul de usor.

nr 10 banuiesc...
        o/____\o
        (i)
        .........

Comment

Costi-bc: multumesc pentru poza, o sa le spun maine. daca ar fi doar tamponul ala nu mi-as face prea multe probleme

Comment

cu placere. bine ca acum poate fi altceva , dar oricum nu-i grav. planetara nu-i . poate pivotul...
            o/____\o
            (i)
            .........

Comment

vezi sa nu ai scutul desprins si ala trancane asa, sa ne zici si noua ce a fost

Comment

m-am uitat la scut zilele trecute cand am facut schimbul de ulei si este strans, oricum nu cred ca facea asa de la scut

Comment

daca ar fi bieleta preluare cuplu (tamponu de dedesupt)s-ar misca si schimbatorul inainte si inapoi destul de violent,eu unu as suspecta bucsele la brate,oricum mai bine o verifici in service

Comment

Azi am fost la service, am schimbat distributia si le-am spus si de aceasta problema. Au ridicat masina si au inceput sa se uite pe la roti, s-au uitat la pivoti, bucse, bielete antiruliu, bielete directie si nu au gasit nimic in afara de putin joc la planetara dreapta care dupa spusele lor nu e motiv de ingrijorare...apoi au testat masina si nu a mai facut deloc asa. acum ramane de vazut daca pe viitor va mai face asa sau nu

Comment

Originally posted by cristy90 View Post
                      Acum 3 saptamani ma aflam cu loganul din dotare la un sens giratoriu…toate bune si frumoase pana cand dau sa plec de pe loc putin mai sportiv si aud un zgomot foarte puternic la roata din dreapta (s-a auzit ca si cum ar trosni ceva), atunci am crezut ca a fost o groapa si nu am dat importanta. Azi am patit acelasi lucru cand am plecat de pe loc, ma grabeam si am demarat putin mai tare, am oprit masina si m-am uitat in spate sa vad daca este vreo groapa sau altceva si nu era absolut nimic. Acum mi-e si frica sa mai plec cu masina ma gandesc sa nu fie planetara stricata. Oare de la ce ar putea fi???
                      Eu m-am speriat zdravan cand am auzit trosnetul ala infiorator. A mea bubuie ocazional. Nimeni nu stie ce si cum. Au verificat tampoane motor, cutie, mecanica, tot. Nimic suspect. Ciudate masini Loganele astea...

Comment

A mea nu a mai facut asa de atunci si am facut destui km. Acum am alta problema, de cateva zile cand virez stanga si plec de pe loc sau cand intru in vreun sens giratoriu bate ceva in dreapta, eu zic ca e planetara...maine o sa ma duc sa o verifice.

Comment

daca-i numai in curba e clar. planetara... numai cap nu gasesti. aproape 3 mil pe producator si aproape 10 pe original. mai bine te duci cu ea la rectificat ... poti s-o mai tarai asa ani buni
                          o/____\o
                          (i)
                          .........

Comment

As merge cu ea la rectificat dar nu stiu nici un service in constanta care se ocupa cu asa ceva. Sincer as opta pentru una noua la 3-4 mil insa nici in aia nu imi pun prea multe sperante. astept un sfat si de la voi

Comment

Loganashul meu de mai bine de juma de an a inceput sa zdrangane undeva in partea din fata...verificat roti,planetare,amortizoare,bucsi,pivoti...nimic.Nu troncane in viraje ci doar pe denivelari marunte si dese de genul celor din intersectii unde este denivelat asfaltul in zonele de stationare la semafor.Zgomotul este infundat si parca sa zic metalic.Pare a fi un joc ceva...Scutul este prins bine.Am fost in service si nu pare ai da cineva de cap desi toti au auzit zgomotul.Ce Dumnezeu sa fie?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google