am un logan 16 mpi caruia i am facut distributia si toa c tine de o revizie la 120miiproblema e k akum am un zgomot k un zarnait in partea din fata dupa 50km si pana la 100km/la 80 e maximul.precizez ca se aude si intra frana de motor intre vitezele mai sus mentionate.si cand o las pe liber la fel face si pana la revizie nu facea,ce ar putea fi...in rest masina merge bine
Zarnait In Partea Din Fata Dupa 50km
Collapse
X
-
si eu aveam un zgomot pe undeva prin fata si nu stiam unde. am facut zilele astea revizia de un an si cand a verificat-o mecanicul pe dedesupt, i-a dat cu pumnul in rezervor si a inceput sa faca un zgomot protectia de aluminiu care protejeaza esapamentul. a mai fixat-o si astept sa vad daca se mai aude ceva.sigpic
Comment
-
Din cate stiu eu spuma poliuretanica nu e inifuga si acele proctectii au rolul sa protejeze rezervorul de temperatura traseului de esapare si nu cred ca ar fi indicat sa dai cu spuma acolo pentru ca risti sa dai foc la masina.
Iar la problema ta Yonut trebuie mai intai localizat zgomotul in partea motorului , in habitaclu , sub bord sau sub masina , in spatele masini si in ce conditii se aude , la drum cu denivelari sau la vibratiile motorului.sigpic
Comment
-
la tine poate fi scutul,ori nu e strans ori nu au pus toate surbelele,ori poate tampanele de la filtrul de aer sunt duse sau nestranse,ori contraripa de plastic nu e prinsa sau pusa la locul ei
a doua problema,vezi ca ai probleme de scris,aici nu e mirc sau mess scrie "k"-ul "ca" si cand te referi la viteza scrie "la 50 km/h" nu de la 50 km la 100 km,pt ca lumea zice ca in km astia parcusi ai probleme
si aici cum cred ca ar trebui sa sune problema ta
am un logan 16 mpi caruia i ami-am facut distributia si toa c tot ce tine de o revizie la 120miiproblema e k akumca acum am un zgomot k caun zarnait in partea din fata dupa 50km si pana la 100km/50km/h si pina la 100 km/hla 80 80 km/h e maximul.precizez ca se aude si candintra frana de motor intre vitezele mai sus mentionate.si cand o las pe liber la fel face si pana la revizie nu facea,ce ar putea fi...in rest masina merge bine
nu mi-o lua in nume de rau ,dar cred ca daca scriai asa cum am specificat eu mai ingrosat,ar fi inteles mai multa lume,toata stima si respectul din partea mea iar pt probleme mecanice si usor electrice astept PM-ul tau
stima all !!!sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Si la mine se aude un zgomot in fata,dar in masina...undeva in dreptul oglinzii...nu prea pot localiza exact zgomotul!! Exista ceva suruburi...sub plafonul interior???!! Este posibil sa vibreze parbrizul?? Ce credeti?
M-am uitat la parbriz...nu mi se pare c-ar avea ceva....
Comment

..nu este coborata foarte tare...este la un unghi de aprox 45 grade
Comment