Zbarnait Ciudat Cand Las Masina In Frana De Motor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zbarnait Ciudat Cand Las Masina In Frana De Motor

Am observat acum 2 zile ca am un zbarnait ciudat in zona ceasurilor. Cand accelerez pana la o anumita turatie si apoi iau piciorul de pe acceleratie atunci se aude. Sa fie de la ace?
    1.2 TSI

posibil sa zbarnaie viziera dar ca sa te convingi sigur,tii apasat continuu pe butonul de la tabloul de bord(cel pentru ces)si apoi pui contactu,tot tinand apasat pana cand in locu chilometrilor iti apare un numar si apoi dai drumu la buton,atunci o sa iti dai seama ce sunet scot motorasele de la ceasuri

Comment

Stiu asta dar face acel sunt doar in mers si este posibil sa fie motorasul ala ce invarte acele. Nu stiu cum sa rezolv problema
      1.2 TSI

Comment

Si eu am aceiasi problema , si se aude doar in mers intre anumite turati .... Eu nu stiu de unde se aude .... Poate este cineva pe forum care a avut problema sau care stie problema ... Ms anticipat

Comment

ne ajuta cineva in solutionarea problemei?
          1.2 TSI

Comment

SI eu simt acelasi zbarnait,cred ca intra in categoria ''asa fac toate''.Sunt vibratii de la motor transmise in plasticurile bordului.

Comment

incearca sa pui un amortizor de zgomot la prima cotitura a esapamentului

Comment

problema este ca inainte nu facea asa , acum de curand a inceput sa se auda si este stresant cel putin pt mine...

Comment

daca o turezi stand pe loc si cu capota deschisa se aude?daca da pune mana pe carcasa filtrului de aer ,daca se modifica zgomotu trebuie sa pui niste distantiere la suruburile de prindere a carcasei in partea din fata

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google