fratilor!ajutor!!!!imi bate vantul prin chederele de la portierele fata! ce-i de facut?ca sa nu mai vorbimn de zgomotul care vinbe de acolo.....
Bate Vantul Prin Chedere.ce-i De Facut?
Collapse
X
-
da si tu niste detalii: varsta masinii , numar kilometri ,viteza la care simti treaba asta, portiunea de cheder pe care simti , a fost sau nu lovita masina etc tre' sa fie ceva detalii care conteaza.Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
-
-
o face ca toate alea la 180 km/h, dar vant nu-mi baga pe la chedere...am si pus mana sa verific.
masina este din 2009.
ce-i de facut la masina ta? hmm.....verifica daca usa se inchide bine(se regaleaza din platnic sau cum se zice)...in rest am vazut la magazin cheder cauciucat cu dublu adeziv.
Comment
-
Ca sa-l parafrazez pe eminescu, e usor a posta,cand nimic nu ai de spus.ma rog.se pare ca e o problema fara precedent,dar i-am gasit cauza.chederul de pe exterior era slabit,a trebuit sa-i bag power tape intr-e caroserie si cheder.nu mai bate vantul da tot se aude dupa 110.mai putin,e adevarat.dar dupa ce am bagat 300 de euro in insonorizare,ma oftic rau de tot.am facut liniste in masina sa vantul.probabil o sa elimin zgomotul cu multa rabdare si daca inteleg cum ar trebui sa circule curentii de aer si cum nu circula.astept pareri.
portiera e reglata bine,zic io.la sevice ce sa fac,sa-mi zica ca-i dacie?
Comment
-
chederele mele au rezistat eroic la inghetul din iarna asta si la bruscarile mele, deci o fi ceva de capul lor.
daca nu esti un mare mester, sa ti le inlocuiesti tu, solutia este totusi service-ul, iar ca sa nu-ti zica ca-i Dacie, o spaguta cred c-ar rezolva problema
Comment
-
Din puctul meu de vedere ai de facut asa:
1. pui cheder si pe usi (e cu banda dublu adeziva), urmarind conturul usii si al chederului de pe masina
2. pui capace de tiranti la usi (si pe acolo intra praf si trage curent)
3. pui cuie de usi de ph2 (sunt metalici, iar usa nu mai face joc in cuie)
4. verifica inchiderea geamurilor (geamurile sa nu aiba joc in macara si sa intre bine pe chederele de geam)The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
si eu am problema cu cele din spate se aude doar un vajait,fara sa bage aer
"geamurile sa nu aiba joc in macara si sa intre bine pe chederele de geam"
eu stiam si am vazut la mai multe masini jocul respectiv,cica asa trebuie sa fieDacia Logan Prestige 1.5DCI cu 85 CP Albastru Mineral
Comment
-
rezolvat cu cheder de la dedeman.Nu mai intra vantul,dar mai vajaie putin,infundat acu,e drept.io zic ca problema a aparut datorita aerodinamicii proaste.proiectare defectuoasa.
in plus,distanta de la portiera la cheder in partea din fata e mai mare decat in partea din spate a portierii,si asta nu se poate regla.Am incercat la service. "e proaste,scapa de ea!!!"Adevarul e ca ma tine ocupat masina asta.
Comment
Comment