O Ciudatenie (sau Poate Nu)!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O Ciudatenie (sau Poate Nu)!

cand o inchid (incui din cheie) se aude destul de tare un tiuit de frecventa inalta in portbagaj, in spatele triplei stanga. Ce avem acolo fratilor? Tiuitul tine cam un minut si se opreste dar, cred eu ca nu tipa degeaba.

cred ca ai inchidere centralizata .. asa-i? este de la mecanismul de inchidere centralizata.. asa pateam si eu cu R21 era batran rau de tot.. dupa ce l-am dat a mai trait un an ..

vezi mecanismul de la inchidere centralizata portbagaj..

Comment

dupa cum suna, ma gandesc la o bobina care e pe cale sa-si dea duhul.

Comment

Un tiuit de inalta frecventa din portbagaj se aude de la alarma "de fabrica". In cazul in care nu iti fuctioneaza un contactor de la usa/portbagaj asa face, crede ca e ceva deschis.
        Sunetul seamana cu un piuit de aparat antidaunatori.
        sigpic

Comment

Gata, am inteles. Masina este a vecinului care a vrut sa aseze mai bine intrerupatorul de la usa din stanga spate si l-a scapat inauntru. Am incercat ieri sa-l tragem afara dar nu am reusit, reluam operatiunea azi. Multumesc pt. explicatii.

Comment

Deci asta aveam eu in portbagaj pe stalpul din dreapta dupa mocheta.!!
            Este o cutie neagra si este foarte bine prinsa de tabla din lateral dreapta,pana in tabla exterioara a masinii(dublura cum ar veni)de dupa mocheta,,undeva pe langa levierul rotilor. Daca e alarma masinii din fabrica ,ce rol are ea,in afara de inchiderea centralizata dupa cum zice Andy?

Comment

In portbagaj ai sirena)))..uita-te in manual de la alarma daca ai
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

Ivane, inchiderea e una alarma-i alta. Alarma de fabrica, cu ghilimele - e un rahat de alarma (maat sau cobra) care se monteaza in reprezentante cand iei masina.
                Daca ai sau nu alarma doar tu sti. Daca ai platit pentru ea, ai daca nu...
                AICI e o poza cu celebra alarma
                sigpic

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google