Ok. Am înțeles . Nu aveți sau nu puteți (nu aveți voie) să postați . Mulțumesc mult!
Liniute Indicator Combustibil
Collapse
X
-
Functie de anul de fabricatie, nivel de echipare, dotari, etc. … pot sa difere si schemele electrice, cablajul, mufele, culorile si sectiunile firelor, etc., valabil si pentru racordarea R2, un alt exemplu si atasat, poate sunt de folos si altor colegi de forum:
- Likes 1
Comment
-
LE: iar ca sa fie mai clar, NU am dorit deloc sa fiu “suparat” (si imi cer scuze daca s-a inteles asta
), insa am tinut cont si de postul din 2021:
Originally posted by pauly View PostChiar nu știu unde este nici R 2 și nici R 212. Vreau să îi pun un releu pe mersul înapoi pentru a proteja contracții sondei (am schimbați de doua ori până acum. Și mai vreau să pun un bec martor pe STOP Frână. De aceea mă interesează mufă, pentru a tăia firele.
tocmai de aceea Domnule pauly v-am sugerat ca inainte de orice modificare si/sau inainte de a taia orice fire este bine sa faceti cateva poze cu racordarea R2 in care sa se vada cat mai clar firele, pozitia, sectiunea si culorile firelor din mufe, chiar sa le si notati (mai ales pe cele asemanatoare) pentru ca asa cum am scris acestea pot sa difere functie de an fabricatie, nivel de echipare, dotari,… (ba chiar si de la o masina la alta uneori)
- Likes 1
Comment

(si este foarte bine ca ai "inteles"
)
ceva pe acolo este bine sa faceti o poza si sa va notati exact mufa care o aveti pe masina
Comment