Nu poti merge la nesfarsit asa. Mai bine schimba planetara, daca asta e problema. Risti s-o rupi si doar la shufa te mai intorci acasa
...
... acum a inceput sa bata si cand nu o mai accelerez in viraje
...si am observat inca ceva ...cand dau cu spatele in viraj se aude un "cloncanit" ... foarte putin ...
... acum a inceput sa bata si cand nu o mai accelerez in viraje
...si am observat inca ceva ...cand dau cu spatele in viraj se aude un "cloncanit" ... foarte putin ...
... tu ce planetara ai cumparat?
... a reconditionat cineva planetarele ?
Doresc sa precizez ca am avut grija cat am putut sa evit gropile si tot timpul am trecut foarte incept peste linile de tramvai si limitarile de viteza. Si inca ceva eu am avut schimbate odata capetele de bara fara rotule axiale si din cate stiu ar trebui schimbate si ele tot atunci sau? Multumesc.We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment