Probleme Electrica Partea Dreapta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Electrica Partea Dreapta

Salve,

Logan 1.6.

Am probleme pe partea electrica dreaptea:
    - pozitiile fata si spate dreapta nu mai merg.
    - mai nou si semnalizarea dreapta imi face figuri, merge sa semnalizez de vreo 2, 3 ori dupa care nu o " mai ia ".

Am fost la un service si mi-a spus un electrician ( sau mecanic, ce era..) ca am probleme cu capatul ( mufa ) instalatiei de pe partea dreapta ( mufa de care se leaga capatul electric al triplei, in spate ). Ca e slabit si nu face contact bine. Tind sa il cred, partea najpa e ca a zis ca nu poate sa o rezolve decat daca fac eu rost de un alt capat de instalatie de pe undeva, sau sa schimb instalatia cu totul.

Asadar, stie cineva de unde pot face rost de acest capat, sau un service bun prin sector 6 unde as putea sa rezolv problema fara sa schimb toata instalatia ?

Si ultima intrebare, cam cat costa sa schimbi toata instalatia la logan ?

Multam!

daca ai veni pe la intalnelile de la polivalenta din bucuresti,am putea sa fim cativa interesati de problema ta si sa te ajutam in vreun fel,acolo ne ajutam intre noi cu tot felul de nebuneli
    poate sa fie si ce a zis mecanet,poate sa fie vreun fir de la tabloul electric mai slabit,sunt multe cauze,vino integreazate in club si te vom ajuta cu multe probleme,pe partea electrica sunt foarte multe cauze,pe parte mecanica e mai usor de explicat
    ca sa nu dai faliment(piesele de origine sunt extrem de scumpe) incearca pe la dezmembrari
    sigpic
    Poate pentru lume ești o singură personă,dar
    pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Sal agentule,

nu stiam de existenta acestor intalniri, cam in ce zile au loc, si pe la ce ore ?

Merci!

Comment

Uite aici... si aici

Comment

la fel si eu.
          scoti mufa din soclul stopului, cu o surubelnita mica, apropii contactele din mufa, iar pe cele din soclu le cureti cu un smilgher. daca ai si un spray de contact ar fi ideal.

Comment

Buna, nu stiu daca am nimerit topicul care treba da in kzu in care nu e imi cer scuze. Am si eu o problema pe partea electrica, tot mii se arde faza scurta si acuma mai nou mi sa ars si becul de la numar, si de la consola de la geam si de la inchidere. problemele au inceput dupa ce am montat un sistem audio statie bass alte alea, si de atunci mii s-a si slabit bateria. poate sa fie din cauza asta sau e o coincidenta? stie careva care ar putea fii cauza si o posibila solutie? Multam!

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google