Cui Usa Spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cui Usa Spate

Se poate schimba doar cuiul de la balama ? Se pare ca s-a rupt unul dintre cele 2.

da se poate, daca vorbim despre acelasi lucru(ala care e bagat intr-o bucata neagra de textolit sau ce e ala , nu ? )

daca-i ala, sunt care vand pe forum
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

nu ala e cuiul de blocare a usii, eu ma refer la cuiul balamalei.

Comment

Sigur ca se poate, numai sa ai grija ca usa e foarte grea. Pare usoara dar nu e... nici pe departe...

Comment

bun, partea a doua cum se scoate ... + cu ce il inlocuiesc la dacia exista numai toata balamaua care e undeva la 270 ron ... sa zicem ca iau o balama second ... totusi cum se scoate

Comment

Pai cui separat nu cred sa gasesti, d-aia te-am atentionat cu privire la greutatea usii, trebuie data jos. Cuiul il poti face la un atelier ceva iar de scos il scoti cu ajutorul unui dorn + ciocan. E usor daca e rupt, nu mai trebuie pilit la capat.
            Poti lua si balama cu totul de la dezmembrari insa trebuie refacuta perfect protectia, altfel va ruginii repede in zona aia.

Comment

rahat ,am facut rost de o balama albastra masia mea este verde cameleon

Comment

lasa ma ca nimeni nu vede acolo pune-o cu incredere

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google