Scartait La Roti Pe Spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scartait La Roti Pe Spate

Buna ziua...
    As vrea sa-mi spuna si mie cineva despre scartaitul la roti pe spate in mers, si daca calc usor frana nu mai scartaie...dar e deranjant pentru conducatorii din trafic sa tot calc pedala de frana, mai ales la viteze mari
    ce o fi...sabotiii?
    am vreo 70.000 km

pai ori sabotii ori parghiile lor. O desprafuire , curatare tamburi , gresare parghii ar trebui sa rezolve problema
    Pain brings out the truth in us all...
    ...how much truth can you stand?

Comment

Scartait roata dreapta temporar

Am o Dacie Logan, 1.5 Diesel, din 2006. De ceva timp, scartaie roata de pe dreapta fata. Problema este ca scartie numai dupa ce merg cativa km, niciodata din momentul in care am plecat de pe loc. Si cred ca are fobie de service-uri, pentru ca in momentul in care ajung acolo, nu mai face nici sa o rogi. Mi s-au spus mai multe variante. Ca ar fi rulmentul, ca ar fi etrierul, franele. La 60.000 am schimbat distributia si cureaua de la alternator, acum am 85.000. Acum 5000 de km, am schimbat capetele de bara si un pivot. Am sunat la reprezentata si de acolo mi-au spus ca la logan nu se schimba niciodata pivotul separat de bascula, si ca asta este posibil sa fie cauza. S-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema? Imi e teama sa nu stric altceva sau sa imi sara Doamne-fereste roata in mers. Va rog sa imi trimiteti un raspuns...e cam ciudata treaba. Multumesc.

Comment

poate nu e de la roata.......poate se transmite scartiitu din alta parte.....

Comment

daca iti scartaie pe spate si nu ai schimbat niciodata ferodourile,sau cam dus,pe fata poate scartai din cauza ca placuta de frana ale prea mult aliaj de cupru pe portiunea respectiva,ori dupa un anumit nr de km numai face,ori schimbale cu ceva mai de calitate
          sigpic
          Poate pentru lume ești o singură personă,dar
          pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Ferodouri duse dupa doar 70k e prea neobisnuit, de obicei tin cam 100-150k. O fi ceva intepenit acolo sau pur si simplu mizerie.
            Iar pe fata, roata poate scartai din multe motive, fuga la un mecanic priceput.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google