Troncanit...rezervor??!!! :(

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salut....
    mii de scuze dar am uitat sa va mai spun ce am mai facut vizavi de problemuta mea....
    acum cateva luni am gasit piesa care mi-a creat atatia nervisori....;)... zgomotul venea de la amortizorul dreapta spate ... am avut ocazia sa iau amortizoarele de pe un logan avariat....si brusc nu sa mai auzit nici un zgomot....

Comment

Originally posted by evali_daniel View Post
      este spargatorul de valuri din rezervor care sa rupt, de aceea face zgomot.
      De la o vreme aud si eu cand si cand (denivelari, frane) un zgomot venind din partea din spate a masinii.
      Am gasit pe un alt forum informatia ca Loganul pe benzina nu ar avea spargator de valuri: "Loganul pe benzina nu are spargator de valuri in rezervor, cum au alte masini - de aici si clipocitul la trecerea peste denivelari! Loganul diesel in schimb vine cu spargator de gheata in rezervor, care are si rol de spargator de valuri (este stiut ca motorina ingheata la temperaturi scazute)! ".
      Poate cineva sa spuna sigur daca exista sau nu spargator de valuri la versiunile pe benzina?
      http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

problema rezolvata si la mine cu troncanitu dupa multe incercari si luate pe rand am gasit era telescopui stg spate, le-am schimbat pe amandoua si merge ca unsa acum

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google