Cu Ce Incepem La Un Logan Care "NU Trage"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Gandesti eronat stimate Sebastian...Loganul trebuie sa aiba 75 de cai, dar sa traga ca un diesel de 3.0, cu consum de Smart.

Comment

Originally posted by Cezar View Post
      Gandesti eronat stimate Sebastian...Loganul trebuie sa aiba 75 de cai, dar sa traga ca un diesel de 3.0, cu consum de Smart.
      ai uitat sa pui si 5 locuri in fata ca la olteni!

TALPA MARE !

,,DE_TOATE,,

Comment

Diferenţa am întâlnit-o şi eu la două Loganuri similare dar cu ani de fabricaţie diferiţi, respectiv 2005 (al meu personal) şi 2009 (la unitatea unde îmi desfăşor activitatea). Am şi deschis un topic unde am întrebat de ce este diferenţa aceasta mare la demaraje. Cea din 2005 e turbată faţă de cea din 2009.
        Vezi detalii
        http://www.loganclub.ro/forum/difere...ce-t20944.html

Cineva spunea că cele mai noi au alte pinioane în cutie. Eu nu ştiu nimic.
        Numai bine.
        Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
        sigpic

Comment

@ skynetmhmh

Recomandari:
          Cred ca trebuie sa vezi exact cu trage si cum se comporta un alt logan 1.4 mpi CU ACCELEASI dotari si aceeasi motorizare (daca ai motor euro 3 comparatia cu un euro 3, daca ai euro 4, cu euro 4 ) s.a.m.d.
          ... ca sa tragi o concluzie, daca iti trage bine sau rau. (daca mergi la vreo intalnire de loganisti, vezi sa nu te dai cu vreunul modificat si sa zici ca al tau e lenes)

Cu siguranta lipsa AC si servodirectie face loganul chel mai vioi, care are si ceva kg mai putin. Bucura-te ca ai AC... directia cred ca nu te apuci sa schimbi casete de directie.

Comment

loganurile 2005 sunt euro3. alea 2009 pot fi euro4 (1.4) sau euro 5 (1.2 16v). deci sunt aceiasi 75 de cai, la astea noi sunt ceva mai "lenesi".

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google