3 Probleme!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 3 Probleme!

In primul salut tuturor, sunt nou pe forum. Acum problemele:
    1. zgomot foarte deranjant la deschiderea portierei dreapta-fata: in momentul in care deschid usa se aud 2 zgomote identice,ca si cum se rupe ceva in ea.. cand o inchid la fel.
    2. masina pe liber pe langa sunetul normal scos de motor mai are un troncanit care dispare in momentul in care apas ambreiajul.
    3. (si cea mai deranjanta problema) In orice treapa de viteza si chiar si scoasa ( nu am incercat in marsarier ) intre 2000-2300 rpm face un zgomot foarte urat. mai precis intr-o dimineata cand sa plec cu ea am auzit un zgomot ce imi dadea impresia ca imi atarna teva de esapament pe sosea. m-am dat jos fiind sigur ca asta e, dar nimic. am plecat si am observat ca sunetul apare cum am spus intre 2000-2300 rpm, si mai ales cand este rece.
    An: 2006 Km: 39000 1.4 mpi . Astept cateva pareri, multumesc!

Problema 1. Surubul de la opritor este desfacut, da-l jos pune o saiba grower sau crestata spre exterior dar nu recomandat aceasta saiba(adica una antidesfacere) si strange surbu la loc.
    Problema 2.Acel tacanit este normal, este de la arculetele de la ambreiaj (nu e nici o problema nu se intampla nimica, este o boala a ambreiajelor valeo).
    Problema 3. Nu stiu ce sa zic.

Comment

Problema 3...sa nu intre ceva in rezonanta...scutul zic eu...sau altceva de pe sub masina.
      sigpic

Comment

la problema 3 sigur e un rulment de vina.
        ridica masina pe elevator si invarte repede fiecare roata individual si ascult-o...daca se aude ceva harsaind e rulmentul de la acea roata de vina.

Comment

AlexandruD.punctu3 ia uitete la planetara stanga unde intra in cutie si vezi daca sunt urme de ulei pe burduf,daca este ulei e grav primi rulmenti care se distrug sunt cei de la diferential sau cum a spus Vip3R poate un rulment de roata(mai bine rulment de roata decat de cutie)

Comment

rulment care plange doar la o anumita turatie?

beinarului ii lipseste un batator acustic imediat dupa galerie, acoolo vibreaza si intra in rezonanta cu scutu

ai luat vre-o bordura ceva sa indoi scutu? cauta rampa, ia o cheie de 10 si da scutu jos si mergi cu ea, daca nu mai face esti ok
            sigpicMy ride

Comment

Nu am luat borduri dar circul zilnic pe un drum vai mama lui...deci e posibil sa fie asta cauza. O sa dau scutul jos sa vad daca mai face, dar va trebui sa il pun la loc, ca e imposibil sa circuli pe unele drumuri in Ro fara el. Si va multumesc pentru pareri!

Comment

eu am avut probleme cu un rulment pe spate...nu se auzea nimic pana la fix 2000 rpm. indiferent de viteza.
                pe la 3000 disparea.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google