Nu Mai Functioneaza Un Far

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu Mai Functioneaza Un Far

va salut,am si eu o intrebare :nu imi mai functioneaza faza scurta pe partea dreapta ...masina fiind inca in garantie trebuie sa platesc manopera la service?binenteles ca imi cumpar un bec insa eu chiar nu stiu cum sa il schimb.Atat am vrut sa intreb daca trebuie sa platesc pt acest lucru si cat si cat costa un bec pt faza scurta?multumesc mult

becul este un consumabil deci nu se acorda garantie(se plateste becul si manopera),daca cumperi tu becul(atentie h4 pt.logan) platesti numai manopera

Comment

Salut.
      Verifica si siguranta,poate e arsa.
      Numai bine.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

da asa este uitasem de siguranta!

Comment

e ars becu du-te la o benzinarie ca au acolo becuri si daca chear nu sti rogi un angajat de acolo sa ti-l schimbe ca ei mai stiu..
          http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

la benzinarii sunt scumpe becurile...

sigpic

Comment

mai degraba intra aici si observa bine, apoi procedeaza tu singurel, ca nu trebuie scoala pt a schimba un bec....

Si voi..restul...puteati sa ii da-ti omului un rasp mai simplu..nu sa convertiti la late chestii...cat costa becul, unde se gaseste......bla bla
              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

e bine totusi ca in tutuorialul ala se explica si cum se deschide capota , e un tutorial foarte bun si foarte complex.
                daca iti schimbi becul incearca sa-ti iei osram original sau iti iei altceva si iti iei 2. ptr ca altfel vor fi diferente...
                iti recomand dedeman si selgros au becuri osram ieftine...

sigpic

Comment

ca de obicei , sony sarcasticul :P

schimba-l singur, nu e mare chestie. ai sa te chinui un pic la clamitza aia ca acu e cam frig dar o sa iti iasa bine ;) vezi sa-l prinzi calumea
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

pai daca am ajuns sa facem topic , nu mai functioneaza farul...
                    ce faci acasa cand nu ti-se aprinde un bec la lustra , te duci la zidar si ii zici ca sa defectat tavanul?

la inceput chiar am dat un sfat bun si serios , in pecouri totul e ff scump , dai pe un bec prost cat dai pe 2bune intr-un hypermarket sau dece nu , magazin cu profil auto...

si sa ca sa continui , cum kkt se arde siguranta? atat timp cat becul e original si instalatia e originala? siguranta se arde daca pui becuri curcubeu din obor , cu xenon de 5000w ...
                    deci e becul ars , clar.
                    ce se face?
                    1. se cauta una bucata bec (in trusa obligatorie din masina cu becuri si sigurante de rezerva) sau se cumpara bec
                    2. ne gandim la una bucata prieten priceput si indemanatic
                    3. se cumpara o sticl a de suc/bere/cafea(dupa caz)
                    4. se puna mana pe telefon se suna prietenul
                    5. se stabileste ora si locul
                    6. i se da becul
                    7. se baga mainile in buzunar
                    8. ne minunam de indemanarea prietenului
                    9. se face proba
                    10. se multumeste si se pleaca...

PS. eu asa fac , juur.

sigpic

Comment

sau mai simplu una bucata intalnire azi la sala sporturilor ora 17 si se rezolva problema)
                      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                      Enter the Matrix

Comment

jur ca am vrut sa-l sfatuiesc si asta

sigpic

Comment

))))) tare sony` ;)

lenesule
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                            pai daca am ajuns sa facem topic , nu mai functioneaza farul...
                            ce faci acasa cand nu ti-se aprinde un bec la lustra , te duci la zidar si ii zici ca sa defectat tavanul?

la inceput chiar am dat un sfat bun si serios , in pecouri totul e ff scump , dai pe un bec prost cat dai pe 2bune intr-un hypermarket sau dece nu , magazin cu profil auto...

si sa ca sa continui , cum kkt se arde siguranta? atat timp cat becul e original si instalatia e originala? siguranta se arde daca pui becuri curcubeu din obor , cu xenon de 5000w ...
                            deci e becul ars , clar.
                            ce se face?
                            1. se cauta una bucata bec (in trusa obligatorie din masina cu becuri si sigurante de rezerva) sau se cumpara bec
                            2. ne gandim la una bucata prieten priceput si indemanatic
                            3. se cumpara o sticl a de suc/bere/cafea(dupa caz)
                            4. se puna mana pe telefon se suna prietenul
                            5. se stabileste ora si locul
                            6. i se da becul
                            7. se baga mainile in buzunar
                            8. ne minunam de indemanarea prietenului
                            9. se face proba
                            10. se multumeste si se pleaca...

PS. eu asa fac , juur.
                            + 20 la reputatie
                            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Sa te uiti inainte prin far la becul halogen sa vezi de cine e fabricat. La mine a venit din fabrica cu un philips premium pe dreapta si osram pe stanga.Dupa 19000 km s-a ars osramul.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google