If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
va salut,am si eu o intrebare :nu imi mai functioneaza faza scurta pe partea dreapta ...masina fiind inca in garantie trebuie sa platesc manopera la service?binenteles ca imi cumpar un bec insa eu chiar nu stiu cum sa il schimb.Atat am vrut sa intreb daca trebuie sa platesc pt acest lucru si cat si cat costa un bec pt faza scurta?multumesc mult
e bine totusi ca in tutuorialul ala se explica si cum se deschide capota , e un tutorial foarte bun si foarte complex.
daca iti schimbi becul incearca sa-ti iei osram original sau iti iei altceva si iti iei 2. ptr ca altfel vor fi diferente...
iti recomand dedeman si selgros au becuri osram ieftine...
pai daca am ajuns sa facem topic , nu mai functioneaza farul...
ce faci acasa cand nu ti-se aprinde un bec la lustra , te duci la zidar si ii zici ca sa defectat tavanul?
la inceput chiar am dat un sfat bun si serios , in pecouri totul e ff scump , dai pe un bec prost cat dai pe 2bune intr-un hypermarket sau dece nu , magazin cu profil auto...
si sa ca sa continui , cum kkt se arde siguranta? atat timp cat becul e original si instalatia e originala? siguranta se arde daca pui becuri curcubeu din obor , cu xenon de 5000w ...
deci e becul ars , clar.
ce se face?
1. se cauta una bucata bec (in trusa obligatorie din masina cu becuri si sigurante de rezerva) sau se cumpara bec
2. ne gandim la una bucata prieten priceput si indemanatic
3. se cumpara o sticl a de suc/bere/cafea(dupa caz)
4. se puna mana pe telefon se suna prietenul
5. se stabileste ora si locul
6. i se da becul
7. se baga mainile in buzunar
8. ne minunam de indemanarea prietenului
9. se face proba
10. se multumeste si se pleaca...
pai daca am ajuns sa facem topic , nu mai functioneaza farul...
ce faci acasa cand nu ti-se aprinde un bec la lustra , te duci la zidar si ii zici ca sa defectat tavanul?
la inceput chiar am dat un sfat bun si serios , in pecouri totul e ff scump , dai pe un bec prost cat dai pe 2bune intr-un hypermarket sau dece nu , magazin cu profil auto...
si sa ca sa continui , cum kkt se arde siguranta? atat timp cat becul e original si instalatia e originala? siguranta se arde daca pui becuri curcubeu din obor , cu xenon de 5000w ...
deci e becul ars , clar.
ce se face?
1. se cauta una bucata bec (in trusa obligatorie din masina cu becuri si sigurante de rezerva) sau se cumpara bec
2. ne gandim la una bucata prieten priceput si indemanatic
3. se cumpara o sticl a de suc/bere/cafea(dupa caz)
4. se puna mana pe telefon se suna prietenul
5. se stabileste ora si locul
6. i se da becul
7. se baga mainile in buzunar
8. ne minunam de indemanarea prietenului
9. se face proba
10. se multumeste si se pleaca...
PS. eu asa fac , juur.
+ 20 la reputatie
If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Sa te uiti inainte prin far la becul halogen sa vezi de cine e fabricat. La mine a venit din fabrica cu un philips premium pe dreapta si osram pe stanga.Dupa 19000 km s-a ars osramul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment