Problema Martor Benzina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Martor Benzina

Sal... Am o problema cu martoru de la benzina.... cand am iesit din parcare mi sa aprins becu ca nu mai am benzina... nu am mers nici 1 km pana la prima benzinarie.. am pus benzina de 20 de lei( ca atata am mai avut ) ca am avut treaba cu masina) dupa ce am pus benzina nu sa mai stins.. a ramas aprins si mie imi indica ca am mai am 8 L Plssss help me !!! Uitati si imaginile
    1.http://img231.imageshack.us/img231/6650/imagine0090.jpg
    2.http://img502.imageshack.us/img502/3...agine0091m.jpg

totul ii in regula,stai linistit ca am patit-o si eu odata.
    ps.mai pune inca 5 L si sa vezi ca-si revine liniutele

Comment

cand pui asa putin asa se intampla la fel imi face si mie
      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Eu m-am amuzat cand am patit treaba asta..nici de cum nu mi-am facut griji
        Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
        My ride

Comment

aha.... dar nu e prima data.. cand mai aveam 1 linie si am mai pus numa pe aia imi statea.... si cand ma duceam si bagam vreo 10 l deodata 3 linii... si de asta mie cam frica sa nu am vreo problema cu cv de la sonda sau ce o mai fi pe acolo oricum multumesc pentru ajutor
          si off topic: miam facut un tester la masina si mia aparut o eroare cu cv despre Sirius32 sau cv genu.. app nu am GPL... de la ce sa fie oare??
          Am mai citit pe forum si am gasit ceva dar baiatu cu logau era pe GPL ...si nu mam lamurit eu....
          Last edited by GL 64 ALY; 19 November 2010, 13:34.

Comment

la fel si eu

.....mi s-a aprins beculetul de la benzina...si am mai mers vreo 20 de KM cu el asa.....dupa care am pus vreo 10 L de benzina si tot nu se stinge.....?...si la indicatorul de benzina...nu am nicio liniuta aprinsa.

Comment

De regula cand alimentezi de 20-25 lei nu iti arata pe indicatorul din bord . Nu e niciun fel de problema .
              Asigurari RCA cu livrare gratuita in Bucuresti. Partener Destine Broker.

Comment

Nu e nimic in neregula cu treaba asta. Se mai intampla si la alte marci nu numi la dacie. Eu patesc asta doar vara, iarna daca bag de 20-25 de le apare normal o linie, in schimb vara cand bag de 30-35 de lei imi ramane pe rosu. Oricum nu e motiv de ingrijorare

Comment

stai linistit, "asa fac toate", eu am depistat o rezolvare, pentru a.ti afisa cantitatea exacta opresti alimentarea bordului, ori prin scoaterea unei borne, ori prin scoaterea mufei negre din spatele ceasurilor, ceea ce e mai complicat, asa ca, mai bine mai pui 10 litri si se rezolva, si eu am patit.o de cateva ori
                  sigpic

Comment

Fals...nicu_rcn...cel mai simplu tii apasat butonul din bord(fiind in meniul secret) pana se reseteaza bordul,, iar acul de la vitezometru si cel de la indicarea vitezei se opresc din baleiere!
                    Apoi raman liniutele corect afisate,,fara a te complica asa de mult cum ai zis mai sus!

Comment

ivan, varianta ta, uneori nu merge, e probata treaba
                      sigpic

Comment

O fi cum zici,,,dar eu nu am avut probleme cu treaba asta si de cate ori am alimentat cu prea putina benzina,,tot sa aprins o liniuta la benzina dupa resetare!
                        Poate tu chiar ai alimentat cu prea putina benzina si nici dupa resetare nu sa aprins vreo linie!

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google