[Problema La Bord] Displayul Nu Indica Nimic

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Problema La Bord] Displayul Nu Indica Nimic

    Azi cand vroiam sa plec cu masina. Introduc cheia, rotesc si displayul nu se aprinde. (restul LEDurilor se aprind). Pornesc masina si plec credeam ca revine. Dar din pacate nu. Cate-o data mai mai palpaie cate una atunc vad si acele miscand, si vad ora care arata 0:00 apoi iar se stinge si acele ramin blocate.
    Am demontat bordul am alimentat de pe o sursa de calcultor. Cateodata se aprinde ramine aprins cateva secunde sau chiar si cateva minute apoi iar se stinge.

    Cineva a mai intilnit asaceva? Cum se remediaza? HELP!

    Daca mai este un topic cu aceasta problema (ce nu-l am gasit eu) varog un moderator sa mute acolo si acest post.

  • #2
    e posibil sa nu mai faca bine contact ori displayul, ori pini din spate, din mufa neagra si cea gri nu stau bine acolo, daca nu e de la astea si e de la bord, cauta.ma ca am eu un bord (ceasurile de bord mai exact)
    nr tel 0735336553, suna acum, daca nu maine dupa ora 08.00 si te pot ajuta cu mai multe informatii
    Last edited by nicu_rcn; 9 December 2010, 23:56.
    sigpic

    Comment


    • #3
      Am desfacut de tot bordul si am alimentat numai placa si nu mi se aprinde nici LEDurile din spatele displayului. Sau daca se aprinde atunci dupa cateva secunde se stinge, fara sa ating.

      Up Date:
      Ieri seara cu cat lasam mai mult fara curent cu atit mergea mai mult dupa realimentare. Atunci am dat vina pe vr-un condensator.
      Toata noaptea am lasat fara alimentare bordul si dimineata cind am pornit sa vad ce face, mergea fara nici o problema. In jumatate de ora cat am lasat sa mearga nu sa stins nici-o clipa. Este vr-un condensator pe placa care nu sar incarca/descarca in jumatate de ora? Dupamasa va urma un test de cel putin 12 ore. Oare trebuia un reset mai lung sa revina?
      Last edited by Kovy; 10 December 2010, 08:30. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • #4
        sincer nu ma pricep la asta, singurul lucru cu care te pod ajuta sunt ceasurile mele, sunt functionale 100%, eu le.am dat jos ca am pus de prestige, deci daca esti interesat suna.ma
        sigpic

        Comment


        • #5
          Mersi de oferta dar nu vreau sa cumpar alt bord. Si asta am cumparat acum 2 luni, am schimbat LEDurile am despartit lumina acelor de ceasuri am CB si CI pe el, am rescris kilometrajul, deci am lucrat destul de mult pe bord si acuma nu vreau sa incep de la zero. Nu are o defectiune foarte grava ca azi dimineata cand am alimentat a mers fara problema in acel jumatate de ora. Dupa masa va urma un test de 12 ore cel putin.

          Comment


          • #6
            cum ai rescris kilometrajul? Vreau si eu sa.l dau inaite aproape 50 000 km, pentru a ajunge la valoarea celui vechi. Uite id meu nicusor.radu87
            sigpic

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google