Se poate merge cu ei fara sa fie reglati mult si bine, numai sa nu faca zgomote.
Sunet ciudat
Collapse
X
-
-
Dacia foloseste motoare(in cazul LOGAN) motoare tip K...-K7J;K7M;K4M;K9K, La aceste motoare-exceptie K9K- reglajul culbutorilor se face numai la rece diferentele de reglaj sunt diferentiate doar de inlocuire supape.La K9K nu avem culbutori,reglajul se face prin alte metode.Originally posted by petroman View PostSe regleaza si la cld dar sunt alte distante de reglare la cald fata de cele la rece
Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !
Comment
-
Daca te uiti la postul 27 te repeti dar fiind primavara ai mai adaugat cateva floricele
(acest forum nu este facut pentru a te impune ca meserias ci doar pentru scimburi de pareri si alte chestii dar fiecare intelege cum vrea.........la urma urmei important este sa se lamureasca cel ce a adresat o intrebare dar daca folosim termeni stiintifici cred ca ar trebui sa stea fiecare cu dictionarul langa el explicatile trebuie sa fie explicite si la obiect..parerea mea)
Last edited by DRIVERMAN; 28 March 2008, 15:25.
Comment
-
Motoarele sunt codate de Renault
K -primul caracter reprezita tipul motor,fizic materialul din care e turnat(fonta) si faptul ca nu are cilindrii amovibili,adica camasi sau cilindrii demontabili.
7 - inseamna ca e vorba de injectie de benzina -multipunct- adica pentru fiecare cilindru in parte
J-codificare la capacitatea cilindrica -in cazul de fata e vorba de 1400cc
Ceea ce urmeaza 710 este un indice motor care prezita mici particularitati ale motorului
Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !
Comment
-
Trebuie dat bordul jos si repus la loc, ca zgomotul mai mult ca sigur vine de la slabirea suruburilor de prindere.
Comment
-
Si ce crezi ca se poate intampla? Crezi ca nu ti-l mai monteaza la loc? Totusi, oricine poate desface cateva suruburi si sa le puna la loc.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostAi aer in caloriferul din bord, care iti asigura incalzirea habitaclului. Tine butonul de incalzire pe caldura maxima, ca sa circule apa pe acolo si sa se auto-aeriseasca.
Asi adauga: controlati atanseitatea sistemului de racire, altfel problema va reaparea, posibil dupa o pauza mai lunga.
Comment

Comment