DEmontare Buton Reglaj Oglinzi Electrice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DEmontare Buton Reglaj Oglinzi Electrice

Poate sa-mi spuna cineva cum as putea scoate mufa din butonul de reglaj oglinzi electrice? Am incercat sa o scot dar paraca e lipita acolo ca nu iese sub nici o forma si nu as vrea sa fortez ca sa nu stric detot mufa.

ca toate mufele de pe masinile astea, are un clips,
    ridica frana de mana la blana, ridica calumea tunelul, si baga ochiu acolo, o sa vezi ce e de vazut
    sigpicMy ride

Comment

poate nu ai inteles..... consola am scos-o insa nu pot sa scot mufa cu cabluri din butonul de reglaj sau nu reusesc sa-mi dau eu seama care e clipsul....

Comment

maestre usr1,intra pe "anunturi strict legate de masini",cauta pe cel ce vinde cablaj oglinzi electrice,te uiti la poza mufei si iti faci idee cum s-ar scoate,am incercat sa te ajut eu cu link-ul dar sunt prea obosit si nu am rabdare,deabia am venit de la munca,stima si sper sa rezolvi buba
        sigpic
        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

eu am desfacut mufa aia de mai multe ori, are un clips, uitate foarte atent si o sa-l vezi, prima data si eu m-am chinuit putin, pentru ca e pozitionat cam prost.

Comment

m-am prin cum se desface... are un picior din plastic care se ridica un pic in sus cu o surubelnita si apoi se extrage mufa ;)

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google