buna,tuturor! am un logan 1.5dci 65cp si ma scoate din minti!! are compresie buna dar scoate fum albastru si papa ulei cam mult, am dat jos turbosuflanta si e cat de cat ok daram gasit un fir de la mufa de pe furtunul evacuare de la turbo rupt. poate fi asta? ajutatima va rog!!!!!!!!
Turbosuflanta defecta, cine ma poate ajuta?!
Collapse
X
-
Last edited by Cristi_Xp; 3 May 2011, 19:50.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Post
Nici o turbina nu are rulmenti,temperetaura si viteza extrem de mare a axului ar sparge rulmenti in cateva secunde, frecarea este elimanta de o pelicula de ulei in jurul axului.
Comment
-
cred ca nu stii ce vorbesti sau nu ai inteles la ce ma refeream ...
cauta turbinele garret seria GT sa vezi ca toate sunt ball bearing sau dual ball bearing .Last edited by Cristi_Xp; 29 October 2011, 11:12.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postcred ca nu stii ce vorbesti sau nu ai inteles la ce ma refeream ...
cauta turbinele garret seria GT sa vezi ca toate sunt ball bearing sau dual ball bearing .
Ai dreptate Cristi seria GT sau T sunt pe baza de rulmenti , dar pentru logan cred ca iese din discutie o astfel de turbina chidusa ..
Comment
Comment