Check Aprins

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Check Aprins

salut,ma poate ajuta cineva mi sa aprins checkul in mers,masina merge bine nu se vede nici o diferenta,mi sa mai intimplat odata acum 4 luni,l-am stins,baiatul mi-a zis ca am probleme la catalizator,altcineva mi-a zis ca dupa catalizator am un senzor care poate nu mai citeste bine,masina este pe gpl de 30000km dar nu am avut probleme niciodata,trebuie sa schimb catalizatorul sau pot schimba sonda sau senzorul?Va rog sa-mi spuneti si mie daca stie cineva sau daca vi sa intimplat asa ceva.Va multumesc.

Salut.
    E posibil sa se fi stricat sonda lamda.
    Se va stinge singur becul.Mergi o perioada pe benzina si vezi daca se mai aprinde.
    Numai bine.
    pos:daca ai nevoie de sonda,da-mi pm
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

fa repede o diagnosticare si spune aproape sigur de ce se aprinde

,,DE_TOATE,,

Comment

apa in benzina,sonda lambda,mai curata plaminul la instalatia de gaz
        sigpic
        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

mergi la un servica la diagnostic.
          Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

fa i o diagnoza . ai probleme pe sonda lambda,cred

Comment

mi s-a intamplat si mie la fel, o singura data, asta iarna de atunci nici o data, ca si eu m-am speriat un pic, si m-am uitat prin cartea masinii, parca zicea ca din cauza frigului nu stiu ce face catalizatorul dar de atunci nici o problema.

Comment

rog initiatorul sa specifice daca prin aprindere se refera la aprindere permanenta sau intermitenta a martorului.
                pa

,,DE_TOATE,,

Comment

Am rezolvat problema...Am citit de la niste baieti pe forumuri sa spal sonda lambda cu apa tare iar dupa vreo 100km check-ul s-a stins de la sine...multumesc celor care m-au ajutat!

Comment

e buna ca este tare
                    bine ca nu ti-au zis apa grea

,,DE_TOATE,,

Comment

Originally posted by mariusdricu View Post
                      Am rezolvat problema...Am citit de la niste baieti pe forumuri sa spal sonda lambda cu apa tare iar dupa vreo 100km check-ul s-a stins de la sine...multumesc celor care m-au ajutat!
                      Am mai auzit asta insa in ce concentratie si daca ai spalat amandoua sondele ?Unde ai gasit apa tare ?(acid azotic)

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google