FOARTE URGENT!!! Nu Porneste!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • FOARTE URGENT!!! Nu Porneste!

    Am mare nevoie de ajutor va rog! Sunt in Praga acuma si azi dimineata cand am incercat sa pornesc masina n-a vrut sa porneasca. Am tot dat la cheie mai bine de 10 min si in final a luat-o. Deci bateria e buna, invarte saraca cat poate. Apoi am mai oprit, am pornit iar fara probleme, totul a fost ok, pana cand am oprit vre-o 3 ore undeva si s-a racit bine motorul. Din nou aceeasi problema... Deci cat motorul e cald (2-4 liniute) porneste fara probleme. Cand e rece nu mai vrea... Va rog foarte mult sa-mi spuneti care ar putea fi problema si ce as putea face daca maine dimineata cand trebuie sa ma intorc spre Romania n-o sa vrea sa mai porneasca chiar deloc (ma ingrozesc la ideea asta).

    Multumesc mult!

  • #2
    daca te referi la benzinarul de 1.4 din profil singura problema ar fi senzorul de turatie de pe volanta . Ai putea sa iei un pic de spray de contact si sa dai in zona senzorului , la imbinarea cutiei de viteze cu blocul motor . Daca ai chei il poti da jos si curata . In general cand nu porneste la mine de fiecare data a luat`o daca tineam insistent pana la 10 secunde la automat ,el invartind un pic mai mult intr-un final ia semnal senzorul de pe volanta si face aprinderea .Daca incerci doar un pic ai toate sansele sa n`o ia ,daca tii o idee mai mult e posibil sa ai noroc sa o ia . Daca poti curata senzorul te mai tine linistit cateva luni .
    Totusi problemele cu senzorul de pe volanta , apar cand masina este usor calduta.N-am patit niciodata sa nu porneasca cand e rece rece
    Daca nu e senzorul de pe volanta , ar putea fi motorasul pas cu pas , dar acolo ar porni si ar muri imediat ca nu tine relantiul , in cazul ala o pornesti cu pedala apasata un pic ca sa ii vina aer .
    Last edited by Cristi_Xp; 25 June 2011, 01:39.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

    Comment


    • #3
      Curata senzorul de turatie de la volanta. Cheie de 10 si spray, atat.

      Comment


      • #4
        nu e neaparat senzorul de turatie,eu am pus nou si degeaba,am schimbat bobina,fise,bujii,curatat mpp,curatat injectoare...si cand incolo era devina popma de benzina,exact asa imi facea si mie masina,prima data verifica pompa de benzina,dai jos furtunu de alimentare caree vine in capatul rampei de injectoare,ii pui degetul in capatul furtunului si pui pe cineva sati puna contactu,daca nu da cu presiune cat sati arunce degetu atunci pompa e de vina.
        Sper sa-ti fiu de ajutor.

        Comment


        • #5
          e simplu.daca e pompa de benzina poti sa-ti dai seama ca la punerea contactului nu o mai auzi cum bazaie.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

          Comment


          • #6
            bogd@n21 degeaba pui senzor nou daca mufa are oxizi si nu face contact...eu am avut problema asta...am dat cu spary pe contact si nu mi-a mai facut probleme
            My ride

            Comment


            • #7
              eu zic ca e senzorul de turatie, si eu am avut probleme cu el acum vreo 2 ani, l.am dat jos (de fapt altcineva mi.a aratat) si l.am curatat, acum, dupa doi ani a inceput din nou sa faca figuri, deci, azi sau maine o sa.l dau iara jos sa il curat
              sigpic

              Comment


              • #8
                incearca sa il schimbi , nu e costa mult . Cu timpul cred ca si capul ala se duce naiba .Ultima oara cand am luat a costat 50 lei , sincer mai mare e deranjul sa il dai jos, sa-l cureti si apoi peste 1-2 luni sa faca la fel .
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

                Comment


                • #9
                  am datu cu spray in mufa inainte sa schimb pompa si degeaba,vam spus la mine pompa de benzina a fost de vina

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google