Sonda Litrometrica Dacia Logan Diesel 1.5 Dci 85 CP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sonda Litrometrica Dacia Logan Diesel 1.5 Dci 85 CP

    Salut.
    In urma unei mici ture pe autostrada cam la 120 km/h am lovit un fier. Fierul respectiv era cam cat o bara de protectie de la un tir (cred ca asta si era).
    Era in spatele unei masini si nu l-am vazut (sa nu mai zic de evitat).

    In 20m am facut pana . Am oprit sa fac pana(cauciucul era praf .. a trebuit sa il arunc) , am facut pana pe banda de urgenta .. asta e.
    M-am trezit apoi cand am pornit motorul cu indicatorul de combustibil clipind.
    Evident am zis ca am spart rezervorul dar nu am avut nici o scurgere. M-am oprit la fiecare spatiu de servicii de pe A1 pana la Pitesti. Am facut si plin-ul in conditii normale la Lukoil ... yukk. La primul service am oprit.
    La service mi s-a spus ca masina e ok .. doar ca din cauza fierului respectiv sonda litrometrica trebuie schimbata(impreuna cu capacul ei). Au scos-o oamenii si mi-au aratat ca era sparta.
    Intrebarea ar fi : mai trebuie schimbat si altceva in acelasi timp ? De genul pompa motorina , filtru ? circuit de alimentare ?
    Cred ca o sa ma coste peste 1000 RON oricum dar nici nu am chef sa schimb tot motorul din cauza asta .. mai bine risc sa fac pana prostului.

  • #2
    Salut:
    - Sonda litrometrica este instrumentul de masurare precisa a nivelului de motorina din rezervor! Deci,indica doar nivelul motorinei sau dupa caz benzinei din rezervor nu are nicio alta functie singurul risc este de a ramane fara carburant!

    Comment

    Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google