Consum Aiurea (1.6 Mpi)

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Consum Aiurea (1.6 Mpi)

    In urma cu 2 zile CB-ul imi arata un consum de 11.5 L, cu AC pornit, in oras.
    Ieri am resetat CB-ul, si imi arata un consum de 7.8 in aceeasi conditii (AC pornit, aceeasi temperatura, tot in oras, aceeasi ruta). Motor de 1.6 8v, temperatura normala, adica 4 liniute.

    Ce se intampla?

  • #2
    eu zic ca ai facut ceva mai extrem inainte de resetare , ceva gen mers in coloana cu a I-a , aII-a sau ceva de genul asta, mi se pare mult prea exagerat consumul respectiv. Bujii , filtru aer schimbate la timp? Oricum timpul va elucida problema , in sensul ca daca in continuare ramai la aprox 8 l atunci inseamna ca ala e consumul real . Trebuie sa faci cateva zeci de km dupa resetare ca sa fie concludent.
    Pain brings out the truth in us all...
    ...how much truth can you stand?

    Comment


    • #3
      vreau sa iti zic ca eu am bagat 5 litrii de benzina si m-am plimbat intr-o seara(noapte) 50 de kilometrii in Bucuresti si CB imi arata 2L consumati si consum de 6.4 l/100Km si dupa astia 50 de km mi s-a stins casuta....deci il poti pacali in functie de cum mergi.CB e doar orientativ.

      Comment


      • #4
        In ambele cazuri am mers in conditii identice, de acasa pana la servici si inapoi, acelasi traseu, aceeasi opriri la semafoare etc. Fara lucruri extreme. Masina are 2,5 ani, cu reviziile facute, in stare technica impecabila.

        Comment


        • #5
          O evaluare reala a consumului urban poti sa o faci intr-o perioada mai lunga de timp, ceva de genul intre doua plinuri. Daca iti calculezi cosumul la fiecare fataiala in oras ajungi cu siguranta la balamuc.
          Stiu pe unul care este obsedat de inselatul la pompa. Intr-atat incat a turnat in rezervor 40 l de benzina litru cu litru. Acum e obsedat de sonda litrometica
          [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

          Comment


          • #6
            Oo, nu, nu sunt obsedat, doar ca mi-a sarit in ochi acea enorma diferenta la consum. Oricum, masina bea doar atat cat ii iau de la bar. Dar sa nu ma minta, spunand ca poate sa bea 10 halbe intro juma' de ora, cand de fapt poate doar 5. Ca doar bea pe banii mei

            Comment


            • #7
              Se pare ca utilizatorul nu este familiarizat cu unele consumuri mai "sarite din comun"

              Topicul dedicat consumului acestei motorizari este: Consum 1.6 mpi 8v

              Continuam acolo. Multumesc!
              Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

              Comment

              Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google