Jante Fata Incinse

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jante Fata Incinse

Salut.Imi pare rau daca exista alt thread dar la search nu am gasit.Am observat azi ca mi se incing jentile pe fata.Am scos capacele ca sa spal jentile si am observat ca de la alea din fata ieseau aburi dupa ce am dat cu apa,am pus mana pe ele si erau calde in schimb toate cele 4 prezoane erau mai fierbinti ca janta..A mai patit cineva asa ceva?Ar trebui sa ma ingrijorez?Mentionez ca inainte de spalare am mers putin maxim 5 Km.Ma ajuta cineva?Mersi

Eu am patit asa ceva la supernova , etrieru ala sau cum ii zice nu mergea bine si ramanea blocata placuta si se incalzea
    Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Mmm nu prea imi place asa ceva.masina e din 2005 si are 14300 km cam devreme sa am probleme cu franele.Si ca rezolvare cum ai facut?

Comment

La service , da nu o costat foarte mult , mecanicu mia zis ca etrieru ala are un pistonas in el si ala numa lo uns umpic si o mers deci o costat putin undeva la 20-30 ron si o fost gata in 10 minute

Comment

Deci trebuie sa ma duc si eu la service ca tot am garantie dar chestia e ca la mine amandoua rotile pe fata se incing.Oare daca fac putina panarama am sansa sa imi schimb franele pe garantie?

Comment

Mergi putin cu masina, nu frana tare, opreste si dupa ce se raceste un pic, incearca sa vezi daca discul de frana e mai cald sau prezoanele. daca sunt prezoanele, asculta in mers sa nu fie rulmentul dus. daca huruie si se incalzeste butucul rotii, nu e de la etrier. altfel, cum zice lucianitos, se rezolva repede. eu as merge oricum la service. nu neaparat de dacia
            acum am vazut ca suntem mai multi care ne dam cu parerea pe aici clar du-te la service si daca nu se remediaza, zi-le sa schimbe franele pe garantie. dar repet, incearca sa mergi cat mai mult fara sa franezi si cand opresti, las-o incet, eventual opreste cu frana de mana si verifica atunci rotile din fata daca sunt fierbinti. daca nu sti sa opresti usor din frana de motor si pe final cu frana de mana, nu incerca, uita ce-am zis mai devreme
            Last edited by Seba; 28 March 2008, 18:39.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Pai daca ai garantie ii normal sa ti-o faca , succes si sa ne anunti si pe noi cum o iesit

Comment

Din cate am inteles amundoua erau calde....asa ca e normal sa fie calde doar ai folosit frana abur iese ca ai dat pe discuri cu apa nu ai nici o problema(laso pe liber si impingeo cu umarul sa vezi daca e infranata daca merge usor e OK - rotile din fata se incing foarte repede in oras fata de cele de pe spate)

Comment

Am fost repede pana jos si am incercat sa plec numai din ambreiaj si sa miscat apoi am fost in parcare si am lasat-o pe liber si e putina putina panta si a luat-o din loc masina...deci nu mai trebuie sa pierd timpul pe la Dacia nu?

Comment

Nu ai nici o problema e normal

Comment

OK mersi de ajutor baieti.

Comment

Alex...daca atunci cand ai pus mana pe jante...puteai sa ti mana pe ele deci nu erau incinse insuportabil nu ai de ce sa iti faci griji...
                        Vezi ca spalatul rotilor cand discul este incins poate fi daunator pentru acesta (disc)... exista riscul sa il ovalizezi.
                        sigpic

Comment

Eu stiu un amic cu dCi care s-a dus pana in moldova intr-o zi. Tipu de-asta mai nebun care nu tine cont si merge cat poate masina .....s-a oprit la o vulcanizare ca sa probeze niste jante ( le avea tipu ala de acolo de vanzare ) , si cand sa puna mana pe janta sa o dea jos mai sa ii ramana mana acolo de fierbinte ce era )
                          sigpic

Comment

Daca la mers normal, in afara orasului, fara a frana, se incalzesc rotile sunt probleme cu sistemul de franare.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

La el nu erau probleme dar crede-ma daca mergi 10 km cu el te iau toate transpiratiile cat de curajos ai fii
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google