Salut.Imi pare rau daca exista alt thread dar la search nu am gasit.Am observat azi ca mi se incing jentile pe fata.Am scos capacele ca sa spal jentile si am observat ca de la alea din fata ieseau aburi dupa ce am dat cu apa,am pus mana pe ele si erau calde in schimb toate cele 4 prezoane erau mai fierbinti ca janta..A mai patit cineva asa ceva?Ar trebui sa ma ingrijorez?Mentionez ca inainte de spalare am mers putin maxim 5 Km.Ma ajuta cineva?Mersi
Jante Fata Incinse
Collapse
X
-
Mergi putin cu masina, nu frana tare, opreste si dupa ce se raceste un pic, incearca sa vezi daca discul de frana e mai cald sau prezoanele. daca sunt prezoanele, asculta in mers sa nu fie rulmentul dus. daca huruie si se incalzeste butucul rotii, nu e de la etrier. altfel, cum zice lucianitos, se rezolva repede. eu as merge oricum la service. nu neaparat de dacia
acum am vazut ca suntem mai multi care ne dam cu parerea pe aiciclar du-te la service si daca nu se remediaza, zi-le sa schimbe franele pe garantie. dar repet, incearca sa mergi cat mai mult fara sa franezi si cand opresti, las-o incet, eventual opreste cu frana de mana si verifica atunci rotile din fata daca sunt fierbinti. daca nu sti sa opresti usor din frana de motor si pe final cu frana de mana, nu incerca, uita ce-am zis mai devreme
Last edited by Seba; 28 March 2008, 18:39.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Din cate am inteles amundoua erau calde....asa ca e normal sa fie calde doar ai folosit frana abur iese ca ai dat pe discuri cu apa nu ai nici o problema(laso pe liber si impingeo cu umarul sa vezi daca e infranata daca merge usor e OK - rotile din fata se incing foarte repede in oras fata de cele de pe spate)
Comment
-
Eu stiu un amic cu dCi care s-a dus pana in moldova intr-o zi. Tipu de-asta mai nebun care nu tine cont si merge cat poate masina.....s-a oprit la o vulcanizare ca sa probeze niste jante ( le avea tipu ala de acolo de vanzare ) , si cand sa puna mana pe janta sa o dea jos mai sa ii ramana mana acolo de fierbinte ce era
)
sigpic
Comment
-
Daca la mers normal, in afara orasului, fara a frana, se incalzesc rotile sunt probleme cu sistemul de franare.
Comment
Comment