Nu Vrea Sa Porneasca Din Cand In Cand

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu Vrea Sa Porneasca Din Cand In Cand

    Salut!

    Sunt posesorul unui logan de 1.4 din 2005. A fost al bunicilor care nu prea l-au muncit, masina avand doar 38.000 km, aproape 4.000 facuti de mine in 3 luni de zile. Masina a fost lovita usor o singura data, nu am avut probleme cu motorul, ma rog, masina a fost ok. De aproape 2 saptamani ma confrunt cu urmatoarea problema; cateodata masina nu porneste, exact cand ti-e lumea mai draga.

    Ieri de exemplu am fost la tara. Niste vecini mai batrani care n-au pe nimeni m-au rugat sa ma duc pana la Bals sa le incarc si lor butelia ca nu mai au cum sa-si incalzeasca mancarea. Accept, bag butelia in portbagaj si plec (masina a pornit la prima cheie). La iesire din sat bariera pusa. Astept cam 1 ora sa plec, eu eram primul in fata si in spatele meu se formase o coloana de vreo 10 masini.Pe partea cealalalta tot in jur de 10 masini. Aia erau nervosi,nu mai aveau rabdare. Se ridica bariera si dau sa pornesc. Nimic! Masinuta mea nu voia sa plece.Bineinteles ca aia din spatele meu au inceput sa claxoneze si sa zbiere precum animalele. Am pornit in cele din urma dupa 10 minute de incercari.

    Am oprit masina sa alimentez butelia si dupa ce am terminat treaba m-am urcat la volan; masina a pornit din prima De ieri si pana astazi masina nu a mai facut probleme absolut de loc.


    Acum 4 zile plec de acasa cu masina pana la farmacie aproape de Spitalul nr 1 din Craiova sa cumpar un medicament anume. Masina iar nu a facut probleme. Cine este din Craiova cunoaste zona, langa spital sunt mai multe magazine iar cei cu masina parcheaza pe prima banda ca sa-si cumpere cate ceva de la magazin, sa schimbe bani, sau cumpere ceva de la farmacie etc. Ajung in zona respectiva, parchez masina (mai erau parcate 7-8 masini pe acolo) si intru in farmacie. Cand ies, zona se curatase, mai ramasesera doar 2 masini la 150 de m in spatale meu si eu. Venisera 2 politisti impreuna cu doua platforme de la ridicari auto, astia cand au vazut, au si plecat de acolo. Eu repede sa plec sa nu ma vada , in momentul respectiv politistii se certau cu soferii celor doua masini care milogeau sa nu le ridice masinile. Din nou masina m-a lasat balta.S-au certat aia 10-15 minute si mie nu-mi mai pornea masina. Ma rog,i-au ridicat masina unuia, si il vad pe politai in oglinda cum ii face semn soferului de la ridicari: " Hai la ala cu loganu alb" Trage ala platforma in fata mea, vine militianu la mine: " E oprirea interzisa aici, de ce ai oprit? Te rog sa cobori jos din masina!" Eu ii spun: " Imi pare rau, dar am probleme cu masina. Am fost nevoit sa opresc" Dupa care a pornit masina si imi face semn politaiu sa o sterg de acolo.


    Si prima data cand mi s-a intamplat, adica acum vreo 2 saptamani cand sa plec de la un prieten. A pornit pana la urma, dar mi s-a oprit masina brusc dupa 200 de m si se auzea un vajait ciud de la motor. Cand am ajuns acasa am incercat sa o pornesc de cateva ori si n-a mai facut probleme.

    Care sa fie cauza problemei?

  • #2
    ai putea incerca prima data cu tutorialul acesta . Eu ti-as recomanda sa cumperi alt senzor nu sa il cureti .

    Daca iti mai face figuri , cand nu porneste incearca sa o tii un pic mai mult 10-15 sec la automat , s-ar putea sa ai noroc si sa iti porneasca ,pana schimbi senzorul sau pana il cureti .
    Schimba senzorul sau curata-l daca nu ai chef sa cumperi altul si revino cu impresii .
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

    Comment


    • #3
      Remediaza repede problema altfel o sa se uzeze prematur si electromotorul, bateria.
      '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

      Comment


      • #4
        Va multumesc pentru raspunsuri. Cam cat costa acest senzor?

        Comment


        • #5
          Cam cat costa acest senzor?
          Facet 85/95/100 lei
          BOSCH 60/80/120 lei
          SIEMENS 60/80 lei
          HELA intre 130 lei si 160 lei depinde de unde le achizitionezi
          Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

          Comment


          • #6
            am eu original valeo , nu este nou , este luat de pe un logan tot 1.4 are 5000km , masina a fost bubuita rau si am luat cate ceva de pe ea , il dau cu 80 ron daca esti de prin buc ne intalnim si ti`l dau , dai un pm , la fel am patit si eu dar l-am curatat si merge brigi , foloseste wd 40 , il dai putin mei greu jos dar se merita

            Comment


            • #7
              nu cumva ala original e siemens ?
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

              Comment

              Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google