Oprire motor

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Oprire motor

    Buna ziua la toata lumea.
    Intampin o problema foarte ciudata care se manifesta aproape in fiecare dimineata, pe o masina Logan 1.4, model ambiance, 2008, cu benzina si gpl.
    Problema este urmatoarea :
    Plec de acasa fara a o lasa cateva secunde / minute sa se incalzeasca motorul ...iar apoi la prima intersectie intalnita dupa apasarea a ambreiajului si franei raman fara acceleratie si sunt nevoit sa dau din nou din cheie pentru a reporni ... Ulterior toata ziua numai face acest defect indiferent de starea vremii (ploaie, ger, caldura)...

    Mentionez ca pana acum am mers la mai multi mecanici si am schimbat pana acum :
    1. Motorasul pas cu pas de 2 ori ...
    2. Fisele de la bujii
    3. Bujiile (aveam cum spun vanzatorii bujii speciale de gaz cu 2 capete si am trecut acum la cele clasice originale )
    4. Am inlocuit bobina de inductie pentru test

    Va multumesc.
    Butea Aurel Laurentiu
    fara linkuri externe in semnatura
    BR - 21 - CNB

  • #2
    Mergi numai pe benzină o perioadă și vezi dacă își revine. Motorașul pas cu pas, chiar dacă îl schimbi, trebuie să se calibreze. Sper că la pornire nu dai la cheie direct, aștepți să se stingă martorii din bord. Pune contactul fără să pornești, așteaptă să se stingă martorii și încă vreo 2 secunde după, apoi ia-l. Fă asta de vreo 9 ori.

    Dacă e aprins martorul antipoluare, vezi pe diagnoză ce erori ai.

    Comment


    • #3
      Buna seara!detin un logan 1.2 benzina +gpl,a.f.2014 cu urmatoarea problema:atat la relanti cat si in mers (indiferent de carburantul folosit),virand maxim st. sau dr. se opreste motorul!a-ti mai intampinat acest defect?

      Comment


      • #4
        Posibil probleme cu servodirecția: pompa (dacă e cu pompă hidraulică modelul tău - nu știu - și/sau coloana). În caz că e hidraulică, verifică dacă ai ulei suficient în borcănaș.

        Comment


        • #5
          Salut! Aceeasi problema o am si eu. Am vazut totusi ca se intampla numai pe benzina, daca trece pe gaz nu mai are probleme. Aveti vreo solutie?

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google