La 20000 de mii de km am schimbat placutele de frana cu unele de logan dar neoriginale. din acel moment franele nu au mai prins asa bine. eu am varianta fara abs dar cand rfanez mai violent rar se intampla se blocheze rotile. nu am observat ca distanta de franare sa fie mai mare dar totusi nu mi se pare normal. poate ma lamuriti voi. mersi
Probleme La Franare
Collapse
X
-
Originally posted by bciprian82 View PostLa 20000 de mii de km am schimbat placutele de frana cu unele de logan dar neoriginale. din acel moment franele nu au mai prins asa bine. eu am varianta fara abs dar cand rfanez mai violent rar se intampla se blocheze rotile. nu am observat ca distanta de franare sa fie mai mare dar totusi nu mi se pare normal. poate ma lamuriti voi. mersiLOGAN--><--TOYOTA
Comment
-
Cati kilometri ai deja cu placutele respective ? Pentru ca am citit pe un threat similar ca trebuie sa faci cativa kilometri cu placutele noi pana se uniformizeaza , sper ca m-am exprimat corect si asta sa fie rezolvarea la problema ta.Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Posibil sa fie placutele proaste (din material mai moale) si sa nu ai franare buna, deci nu se blocheaza roata sau sa fie drepte si pana se muleaza pe disc franarea sa fie mai slaba.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostPosibil sa fie placutele proaste (din material mai moale) si sa nu ai franare buna, deci nu se blocheaza roata sau sa fie drepte si pana se muleaza pe disc franarea sa fie mai slaba.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostPosibil sa fie placutele proaste (din material mai moale) si sa nu ai franare buna, deci nu se blocheaza roata sau sa fie drepte si pana se muleaza pe disc franarea sa fie mai slaba.
te-ai uitat la bani dar ai simtit ca nu ai frinele asa de bune ca si inainte,vei observa ca rulind cu placutele astea nu vei face acelasi nr de km,-se vor uza mult mai repede -si discurile de frina se vor uza si ele mai repede.
ABS nu mai intra in faza de reglare presiune,tot din acelasi motiv.Chiar daca nu cumperi din reprezentanta ,schimbale cu ceva mai bun -e vorba totusi de siguranta ta!Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !
Comment
Comment