Curea Alternator Desirata, Iar Si Iar..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by huffy View Post
    .La faze de genul asta,obligatoriu se inlocuieste semeringul vinovat,....
    Daca te-ai procopsit cu o masina care da ulei pe la distributie poti schimba o suta de simeringuri. Vinovat e pinionul de antrenare a pompei de ulei (fabricat de sinterom). Solutia: pinion renault.
    [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

Comment

Semeringul acela e pus pe virochen.Nu vad ce legatura are pinionil de angrenare a pompei cu restul problemei.Poate ne lamuresti si pe noi.
      Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

sall eu am un chitait an zona la curea am fost la dacia adras belite fulia alternator si rola antinzatoare acum sa vad de unde iau piese originale am gasit ceva pe daciashop acum nu stiu cat de bune sant si de originale ca la pret sant ok fata de dacia cine a luat de la daciashop sa mi zica si mie de originalitatea pieselor pe electrica2000

Comment

Sa-ti mai spuna si unde sint semnele de punctuatie !
          Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

Rescriere post

Originally posted by electrica2000 View Post
            sall eu am un chitait an zona la curea am fost la dacia adras belite fulia alternator si rola antinzatoare acum sa vad de unde iau piese originale am gasit ceva pe daciashop acum nu stiu cat de bune sant si de originale ca la pret sant ok fata de dacia cine a luat de la daciashop sa mi zica si mie de originalitatea pieselor pe electrica2000
            Salut.
            Eu am un chitait in zona la curea.Am fost la Dacia Adras si au gasit fulia alternator si rola intinzatoare duse.Acum ramane sa fac rost de piese originale.Am gasit ceva pe daciashop ,dar nu stiu cat sunt de bune si de originale,ca la pret sunt ok,fata de ce se vinde la service.
            Cine a mai luat de la daciashop,sa-mi zica si mie de originalitatea pieselor pe pm.

Doamne ce greu e sa scriem cat de cat cu inteles.
            Piesele comercializate de daciashop sunt mai mult decat ok.Recomand.

ps:gasesti si in alta parte piese de origine,trebuie doar sa cauti.Foloseste functia search

Numai bine.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

nu prea am rabdare cu semnele astea de puctuatie nu stia ca mai sant din astia care nu anteleg nimik dintru n text daca nu sant virgule si puncte

Comment

nici noi nu stiam ca limba romana e atat de dificila

Comment

dificila nu e tata tu chiar nu antelegi ce am scris am zis ca nu am rabdare eu nu caut literele sau numerele pe tastatura daca antelegi unde bat

Last edited by electrica2000; 24 November 2011, 20:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

nu prea anteleg nimic

Comment

E grele astea cu limba romana

Originally posted by electrica2000 View Post
                      dificila nu e tata tu chiar nu antelegi ce am scris am zis ca nu am rabdare eu nu caut literele sau numerele pe tastatura daca antelegi unde bat

Pina la urma era vorba de o curea de alternator,aproape la fel de desirata ca si ceea ce ai scris tu pina acum.
                      Asta ai inteles.
                      Aici ne e nici mess nici mIRC(mIRC: Internet Relay Chat).Asteptam sa te conformezi sau unul dintre moderatori sa ia ceva masuri.

Comment

si fara functia search am gasit piese ieftine si originale an buc asa se primeste aici un ujutor sau o informatie sa folosesti functia search baaa nene iar nu am pus virgule si puncte chestia e ca nici pe tastatura nu le am /

Comment

Problema a fost rezolvata. Fulia care au pus-o ei era de dci, cu a precizat Huffy in postul de mai sus, pe cand eu aveam nevoie de MPI.

Se poate inchide.

Multumesc.

Comment

Eu am invatat treaba asta pe pielea mea,acum vreo 4 ani.Norocul mare a fost ca m-am uitat foarte bine la pozitonarea curelei si am vazut ca ceva nu era in regula.Fulia a adus-o clientul si in virtutea inertiei am montat-o fara sa ma uit la ea.Am schimbat fulia pe loc si clietul si-a fericit vazut de drum.

Comment

Deciiii,de ce sare cureaua de accesorii??Ca eu nu am inteles?

Comment

a pus fulie de dci la motor mpi si nu calca cureaua cum trebuie
                                Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google