Cea mai proasta alegere, T90-ul. De aia nu mai merge cum trebuie cutia de viteze. Se pune numai ulei SAE care sa indeplineasca normele API GL5.
Schimbatorul De Viteze
Collapse
X
-
-
Comment
-
Nu stiu daca mai sunteti pe aici dar de vreo luna am si eu o problema cu cutia: de multe ori imi intra greu in marsalier (cu caraituri si de multe ori trebuie sa il scot sa mai calc odata ambreiajul si sa incerc inca o data). Celelalte viteze merg bine.
ps am doar 9 luni cu ea si 8000 kmCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Cum sa fie dereglat ambrieajul?
@bubu_vasile: Nu e nici o problema, asa se intampla la toate Loganurile. Inainte sa introduci in march-arrier, introdu in treapta I sau II si nu va mai face probleme.
Comment
-
Da Andrei nu rade.Taica- niu are un citroen care facea la fel; ori ca era in mers sau pe loc caraia cand baga in viteza pt mers inapoi.A mers la mecanic si a umblat la cablul de ambreiaj iar acum merge ca unsa.Sau e posibil a nu apese de tot pe pedala.Deci nu-i nimic de ras.
Comment
-
Asta e o problema generala la cutiile de viteze care se pun pe Logan. Deci amrbeiajul lui Bubu n-are nimic.
Comment
-
Ambreiajul il apas destul de bine zic eu ... Plus ca v-am spus ca doar in marsalier are probleme. Restul treptelor merg ok. Oricum cand merg la revizie o sa le pun si problema asta in vedere. Va tin la curent daca s-a rezolvat.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
-
Mi-am stricat schimbatorul de viteze: am desfacut suruburile care sunt la baza lui iar cand am vrut sa le pun inapoi nu mai prindeau, se invarteau in gol (2 din 4); asadar cu cele 2 prinse schimbatorul merge dar defectuos adica vitezele is deplasate si cursa larga la marsarier. O sa merg in service cu ea dar stie cineva ce s-a intamplat? Multumesc mult.
Comment
Comment