Probleme Stopuri Frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Matthias17 View Post
    Eu aveam problema ca se aprindeau toate stopurile si nu apasam pedala si cand o apasam tot aprinse stateau si cand am fost la Oradea nu stiam de problema asta si mam dus si am venit cu stopurile aprinse tot drumul.Aveam o siguranta defecta cand am inlocuit-o sia revenit.
    Și eu am aceași problemă, toate stopurile sunt aprinse fără pedală apăsată, am schimbat întrerupătorul din pedală și nu s-a remediat problema. Am verificat siguranța de la stop frână, e ok. Despre ce siguranță era vorba că era defectă în postarea ta?

Comment

Salutare /bun venit in aceasta comunitate.
      Putin probabil ca Matthias17 sa iti raspunda la postul din ianuarie 2012, dar poti sa primesti ajutor daca oferi mai multe detalii despre masina (in profil ai motorizare 1.5 dCi), an de fabricatie, daca este PH1 sau PH2, etc...

Comment

Atasez totusi schemele electrice pentru Ph1 si Ph2 diesel si benzina (daca tot s-a discutat in acest topic despre asta) se pot observa diferentele, locatiile si mufa contactorului stop cu descrierea pinilor (cu 4 sau 2), poate sunt de folos si altor colegi de forum:
        Attached Files

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google