Rog Ajutor - Logan Diesel 1.5 Dci Nu Porneste

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Rog Ajutor - Logan Diesel 1.5 Dci Nu Porneste

    Va salut ,dragi colegi de suferinta.Am sa incep sa va povestesc despre masina mea pe care o tot laudam ca nu am avut nici o probleme cu ea. Sa incepem am un Logan 1.5 DCI din 2007 Euro 4 si de ceva timp incoace am o problema cu ea la pornire mai exact dau la cheie si nu porneste se invarte motorul si nu pleaca.Asta am patit-o prima data acum o luna dar a plecat la a treia cheie si de atunci nu am mai avut treaba cu ea.Sambata am pornit-o de dimineata fara probleme am mers cu ea m-am intors acasa si dupa doua ore cind sa plec la fel dar a luat-o la a doua cheie am ajuns cu ea la tara totul ok.Am plecat din nou cu ea la peste totul ok pina cind am ajuns acasa cu ea de la peste am stat cam 3-4 ore pe la tara si hai sa plec nu a mai vrut sa plece neam,m-am uitat la filtrul de motorina am crezut ca o fi apa,nimic am mai incercat de 2-3 ori si nu a vrut.Am vorbit cu cineva si mi-a spus ca sa-i dau cu spray de pornit motorul in nas ca o sa mearga si asa a fost a luat-o si a mers perfect pana acasa in fata blocului.Am mai pornit-o imediat sa vada daca o ia si a luat-o dupa trei ore la fel i-am dat o cheie si a luat-o.Nu stiu ce poate sa aiba.Unii spun ca sa dus pompa de injectie altii ca sunt injectoarele nimeni nu mi-a spus ceva cert.Daca ma puteti ajuta as fi recunoscataorVa multumesc ca mi-ati citit mesajul si va urez tuturor o saptamana cit mai buna si frumoasa.

  • #2
    Salut.
    Primul pas si cel mai important mergi cu masina si pune-o pe tester si acolo vei afla ce bube are masina.
    Numai bine.
    ps:la ce spui tu acolo e posibil sa fie injectoarele,dar ........testerul spune tot.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

    Comment


    • #3
      Tester scrie pe ia...cel mai bine, sa nu-si dea cu parerea toti meseriasi lu peste de la 100 de service-uri

      Comment


      • #4
        Salut...
        Eu am patit de am mers cu masina vreo 300 de km, am oprit-o si cand am vrut sa o pornesc dupa vreo doua ore nu a mai plecat...Am sunat la un service, mi-au luat masina pe platforma si au dus-o la centrul lor.
        S-au uitat baietii de acolo la filtrul de motorina, la pompa de motorina, la pompa de injectie iar prima parere a lor a fost ca nu e alimentata pompa de injectie...au pus diagnoza pe masina si aveam un injector blocat pe deschis iar computerul de bord nu permitea pornirea masinii...Mi-au resetat eroarea din computer, au dat cu spray de pornire si a luat-o...Parerea lor a fost ca problema a venit de la motorina, ca am prins un lot prost...Asa ca am fost la alta benzinarie, am pus plinul de motorina si am pus si un aditiv de combustibil pt curatarea injectoarelor. Asta se intampla acum 2 luni si de atunci nu am mai avut probleme. Sfatul lor a fost sa merg cu ea mai turata o perioada pentru a se mai curata injectoarele.
        Deci cel mai bine este sa te duci la service cu ea cand nu porneste pe platforma sa iti puna diagnoza pe masina.
        Mentionez ca am tot un Logan 1.5DCi din 2007.

        Comment


        • #5
          Ok multumesc mult de ajutor am fost astazi cu ea la service si i-am pus diagnoza si a iesit pompa de injectie.Tot tambalaul a costat 2.230 ron.Mentionezca pompa este reconditionata la fabrica cu garantie un an.O pompa noua este in jur de 430 eur fara TVA si fara manopera.Operetiunea monstrul sa petrecut la service Meridian din Iuliu Maniu.
          Last edited by 77sky; 30 August 2012, 07:18.

          Comment


          • #6
            Da Doamne sa gresesc dar pompa aia nu o sa aiba multa viata. Dupa ce se strica o sa zica ca ei nu sunt responsabili cu ce alimentezi, deci garantia egal cu zero.
            I HAVE A !sigpic
            fara linkuri externe in semnatura

            Comment


            • #7
              posibil! asta e cu reconditionatul

              Comment


              • #8
                Sa nu vorbesc cu pacat, dar e posibil sa se fii dezamorsat instalatia de alimentare (probabil tragea aer pe undeva) , dupa cum a si aparut pe tester, iar aia sa-ti fi luat banii pe pompa degeaba. Doamne ajuta...

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google