UCH-ul Defect

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • UCH-ul Defect

    Buna ziua. Problema a aparut pentru inceput la inchiderea centralizata. Din cheia cu butoane functiona perfect, din alarma si din butonul de la bord nu se deschidea sub nicio forma. Pe seara am incercat iar si mergea si din alarma si din butonul de la bord, se inchide, se deschide...foarte frumos, zic eu. Dar nu mai semnalizeaza stanga, iar pe dreapta porneste semnalizarea de avarie. Am scos alarma...tot asa. Intr-un final am schimbat uch-ul cu al unui prieten si masina merge normal. Am pus UCH-ul meu la el si nu semnalizeaza stanga iar pe dreapta pornesc avariile. Bineinteles ca m-am schimbat la fata. Acuma... mai merge resuscitat asta al meu? Sau se poate face altul care sa recunoasca si cheile si ce mai trebuie sa recunoasca el pe acolo, un fel de clona a celui care s-a dus?

  • #2
    Ar trebui sa se poata repara, daca mai ai numarul meu ne auzim astazi si rezolvam cumva, eu sunt prin capitala cam toata ziua.
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

    Comment


    • #3
      Eu cred ca nu ai remufat calumea mufele de la uch mai ales cea neagra....parerea mea.
      Oricum ia legatura cu fane ca te rezolva!
      Bafta !
      Mai este mult pana departe ...sigpic

      Comment


      • #4
        Am luat legatura cu Fane, pana marti nu poate. Referitor la mufa neagra sau cum o fi ea, nu a umblat nimeni la nimic pe acolo, totul a inceput fara explicatie pentru mine, masina a fost stationata, inchisa, cand am vrut sa o deschid nu a mers din alarma, am deschis-o cu cheia si am incercat de la butonul din cabina, tot nimic. De la cheia masinii mergea si merge si acuma perfect. Seara am plecat cu ea spre casa, totul mergea bine la inchidere dar nu mai semnaliza pe stanga iar pe dreapta porneste pe ambele parti, ca avaria. Am schimbat calculatorul si masina merge normal, deasemenea, calculatorul meu la alta masina se comporta la fel(adica fara semnal stanga...). De aici am tras concluzia ca este calculatorul vinovat. Am incercat sa explic mai in detaliu, deci nu a intervenit nimeni la nicio mufa sau altceva pe acolo.

        Comment


        • #5
          Cred ca ai vorbit cu Mihai, nu cu mine. Am fost in Bucuresti azi, aveam si alt UCH la mine, am asteptat telefon
          INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

          Comment


          • #6
            @Fane - colegul nostru nus cu cine a vb, nu a vb cu mine si nici cu tine eu doar i-am dat un sfat!
            E bine de stiut ce alarma are pe masina.
            Cum nu ai umblat la mufe daca zici ca "Am pus UCH-ul meu la el si nu semnalizeaza stanga iar pe dreapta pornesc avariile. Bineinteles ca m-am schimbat la fata. Acuma... mai merge resuscitat asta al meu?" ???Deci....
            Mai este mult pana departe ...sigpic

            Comment


            • #7
              @Fane, poate era Mihai, eu am sunat la numarul de pe care am vorbit cand am facut cheia.
              @Tek_ids, am scris de doua ori ca masina era stationata iar eu la serviciu, evident ca atunci cand am schimbat calculatoarele am scos mufele, dar cand s-a defectat nu a umblat nimeni pe acolo. Nu stiu daca este relevant, alarma este Black Widow. Ieri am scos toate firele alarmei cu ajutorul unui prieten mai priceput. Astazi am sa aflu daca poate sa faca ceva la calculator.
              Last edited by enervantul; 1 June 2012, 09:06.

              Comment


              • #8
                ai rezolvat ceva?
                Mai este mult pana departe ...sigpic

                Comment


                • #9
                  Astazi s-a rezolvat. Spray de contacte pe mufe, calculatorul a avut o lipitura rece la un pin de la mufa alba (asa mi-a spus, eu sunt paralel cu astea), alarma nu mai am curaj sa o montez, au spus mai multi ca de la ea ar putea sa fi inceput si mai bine alta. O zi buna va doresc.

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google