Miros De Benzina In Habitaclu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Miros De Benzina In Habitaclu

    Salut. Am si eu o problema. Am un Prestige de 1.6 16V si de cateva zile dupa ce merg mai mult de 1 km incepe sa se simta un miros puternic de benzina in masina. M-am uitat pe la motor incercand sa identific daca se vede vreo scurgere dar nimic. Aiurea este ca se si aude un fasait ca un mic compresor dupa ce opresc masina. Ma gandesc sa acolo trebuie sa fie scurgerea. As vrea sa stiu daca are cineva vreo idee de ce ar putea sa fie. Vreau doar sa stiu inainte de a ma duce la service pentru ca nu vrea sa ma faca oamenii de bani gratuit. Merci si scuze daca am deschis un thret aiurea.

  • #2
    Salut!
    Am si eu aceasi problema dupa ce pornesc masina si motorul e rece imi intra un miros de benzina in habitaclu si miroase puternic...m.am uitat pe la motor am dat filtrul de aer jos, m.am uitat pe acolo cu gandu ca poate este vreun furtun rascopt/crapat sau are vre.o scurgere...dar nu e asa...nu se cunoaste nimic totul e la locu lui...precizez ca am un logan 1.4 si nu am avut problema asta inainte...a aparut acum odata cu frigul asta(si odata cu frigul a mai aparut si un rontait la motor ca si cum ar fi DCI se aude urat si asta la fel nu stiu din ce cauza)...
    Vreau si eu un sfat ce sa fac unde sa ma uit...nu vreau nici sa ma duc intr.un service si sa imi ia snapani aia si hainele de pe mine si nici sa nu rezolve problema...ca asa se face in majoritatea service-urilor din romania :-J daca a avut cineva aceasta problema pe aici si a reusit sa o rezolve il rog sa imi spuna si mie ce sa fac....multumesc!
    Last edited by Aurash; 27 December 2012, 15:59.
    CL 93 TAV

    Comment


    • #3
      Controlati stringerea piulitei care tine pompa de benzina si litrometrul, se afla sub bancheta ( sezutul ) spate, se scoate bancheta si sub un capac de plastic e o piulita de ebonita, mare, diametrul aproximativ 12 cm ( din ochi, n-am masurat-o ), daca e slabita apare miros de benzina in habitaclu.
      Controlati sa nu fie umed de benzina prin zona piulitei, exista sub ea o garnitura de etansare.

      Comment


      • #4
        Multumim de "pont"....alfabit

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google