Indicare Plin Rezervor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

bonuri scanate

Atasez si un bon de 59.93 L de motorina de la rompetrol
    si unu de 60.03
    Attached Files
    sigpic

Comment

Daca se dovedeste adevarat, asa de bine mi-ar parea sa fie pusi sa plateasca...
      If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Eu nu cred ca astea cu peco ne fura chiar asa de rau...Pai dupa cum spuneti voi ca la 50 litri fura 10, inseamna ca fura 20 la suta, cea ce e foarte mult. Mai sunt oameni care cumpara in in bidoane si acolo s-ar vedea imediat diferenta. Hai poate 2 la suta fura ei, dar 20 e exagerat. Eu zic ca la rezervoare e o problema, cu toate ca fabrica neaga...
        niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

In primul rand confirm si eu ca rezervorul de Logan are 65-67 de litri, cu tot cu locul de expansiune, asa numita "cocoasa" si cu tubulatura. Deci VC nu prea stie ce spune, plus ca la pompa se poate masura usor, cu cateva canistre.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

DIFERENTE. Cititorii CANCAN sustin ca pompele marcheaza 10 pana la 20 de litri in plus fata de capacitatea reala a rezervoarelor Serial. Ziarul nostru va
            sigpic

Comment

Salut , am si eu o problema . Am facut plinul ( circa 62 l. ) si la bord sunt aprinse doar 9 liniute . Ce pot sa fac ??? Am masina de doar 2 luni si jumatate , facelift . Va rog , un sfat as vrea .

Comment

Anrei , poti sa ma ajuti cu un sfat ?

Comment

Cum adica doar 9 linii? Ca 9 sunt toate...

Comment

Probabil a mers cu masina si au ramas tot 9 aprinse. Adica ii indica rezervor plin.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

E normal, pana nu ajunge la ~45 litri nu scade nimic.

Comment

Imi cer scuze , adica 8 linii , dar se pare ca am rezolvat problema . Am scos din rezervor circa 23 de litri si dupa o noua resetare a CB a mai scazut 1 liniuta . Dupa ce am parcurs cam 25 Km a mai scazut una , se pare ca si-a revenit in cele din urma .

Comment

Personal iti recomand sa nu mai umpli la refuz rezervorul De aici pot apare probleme. Este proiectat pentru 50 L, intra mai mult, dar nu e recomandat.
                          GL-22-TOF

Comment

Probabil plutitorul se blocase din cauza cantitatii mari de combustibil.

Comment

Ha. Ha. Ha. So funny I forgot to laugh. Mai, recunosc, imi place si ma amuza copios modul de gandire al romanului: "Ma fura, dom'ne, ma fura!".
                              Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Eu am facut plinul "ochi" cum se spune si am facut exact 527 km pana a scazut prima liniuta. Trebuie sa recunosc ca am intrat in panica si am sunat pe cineva de la reprezentanta (un bun prieten). Am aflat ca rezervorul la LOGAN are 67 l. Nu mai fac asa ceva, desi sunt tentata.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google