Indicare Plin Rezervor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Deci eu ce sa inteleg , ca nu am voie sa-mi umplu rezervorul ? Oricum este ceva foarte ciudat sa nu poti baga benzina pana la refuz . Inaintea GOLANULUI am avut un Matiz nou , dar nu mi-a facut niciodata asa ceva .Nu stiu dar deja incep sa am alta parere despre DACIA LOGAN .

Comment

Normal ca nu e recomandat, pai vaporii aia de combustibil unde mai stau?
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Adica eu ar trebui sa inteleg ca nu am voie sa-mi fac plinul la refuz niciodata .Incep sa cred ca DACIA nu este firma serioasa , pai cand am avut Matiz (bineinteles tot nou ) nu am avut niciodata o asemenea problema cu alimentatul , si obisnuiam mereu sa fac asta(adica plinul ochi ) . Nu stiu ce sa mai zic ..... Asta este , defapt tot DACIE este .

Comment

Originally posted by FLORIN 1976 View Post
          Adica eu ar trebui sa inteleg ca nu am voie sa-mi fac plinul la refuz niciodata .Incep sa cred ca DACIA nu este firma serioasa , pai cand am avut Matiz (bineinteles tot nou ) nu am avut niciodata o asemenea problema cu alimentatul , si obisnuiam mereu sa fac asta(adica plinul ochi ) . Nu stiu ce sa mai zic ..... Asta este , defapt tot DACIE este .
          Nu stiu exact cu e rezervorul la matiz, dar probabil are guri de aerisire, pe unde ies vaporii de benzina. Loganul nu cred ca are asa ceva pentru ca am mai patit cand deschideam busonul de la benzina sa faca un sunet asemantator cu sunetul facut de deschiderea unei sticle de suc acidulat. Din aceasta cauza banuiesc ca nu e indicat sa faci plinu. Eu ma super foarte tare cand citesc comenturi de genu "tot DACIE este", sincer ori spui Dacia, ori spui Daewoo, Hyundai, etc sa stii ca nu e diferenta ... Toate sunt masini contruite cu un singur scop: SA FIE CAT MAI IEFTINE, ca muritori de rand cu sunt eu sau tu sa ne permitem sa ne cumparam dupa o greva a foamei de cativa ani. Oricum nu as da loganul meu pe nici una din marcile astea cu exceptia lui Hyundai Coupe .

Comment

Si rezervorul de Logan are asa ceva, numai ca poate e infundata supapa la tine.

@FLORIN 1976: Si la Matiz si la orice masina e valabila aceeasi chestie, doar ca tu nu stii asta.

Comment

Ce om incuiat , ii explici ii explici si tot nu-i intra nimic in cap
              da vinde-ti frate masina si lasa-ne, daca nu esti in stare sa intelegi niste lucruri simple. Mori daca iti pui 50 de l si gata? Sa inteleg ca tu numai plinuri faci? Pai inseamna ca iti permiti alta masina
              GO FOR IT :-h

Comment

[QUOTE=andrei;193602]Si rezervorul de Logan are asa ceva, numai ca poate e infundata supapa la tine.

Andrei, unde e supapa asta si mai important cum o desfund, sau mai bine merg la Verbitza (de aici am cumparat masina)? Se poate fisura rezervorul din cauza acumularii de presiune?

Comment

Supapa e langa buson, la unele versiuni lipseste.

Comment

Eu cred ca nu am supapa sau este infundata fiindca aproape mereu am presiune cand desfac busonul la rezervor .
                    In alta ordine de idei probleme tot am cu indicarea nivelului ( acum indica plin , dupa 70 km scade 1 liniuta si dupa alti 5km mai scade una ) . Oricum am inceput sa ma invat cu ea asa , incep sa cred ca este ceva normal .
                    Imi cer scuze pentru cei care s-au simtit ofensati cand am zis ca tot DACIE ESTE . SORY.

Comment

De ce nu te duci la service ptr verificarea jojei de la rezervor

Comment

Oricat ar scadea 1 la 70km si alta la 5 km tot kilometrii aia o sa ii faci, mai nasol ca spre golire nu sti daca indica bine si poti sa te frigi. Eu ma speriasem ca intro seara imi indica rosu si a doua zi dimineata aveam 2 linii. Ar fi fost frumos sa se umple singur rezervorul
                        fara linkuri externe in semnatura

Comment

Indica corect daca locul e drept si nu sunt probleme la joja.

Comment

Cred ca puteau sa puna un indicator cu ac, nu pe display. Dar ne multumim si cu indicator estimativ
                            sigpic

Comment

Crezi ca ala cu ac nu are erori?
                              fara linkuri externe in semnatura

Comment

Eu am ac la vw si pot spune ca prefer display ul de la logan,cel cu ac e si mai evaziv.Eu stiu una si buna,cand imi dispare ultima liniuta mai merg maxim 50 km .In ceea ce priveste problema cu zgomotul de vid adunci cand desfaci busonul,si mie mi se intampla asta dar doar cand umplu pana la refuz,adik pana in buza rezervorului si din cate stiu,ai voie sa faci acest lucru doar cand ai incarcat si apoi mergi mult cu masina,nu o duci in parcare imediat.Pana la urma ce rost are sa bagi benzina pana da pe afara???Eu singurele dati cand am facut asta este cand ies din romania pt ca nu vreau sa pun in ungaria.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google