Motorul Nu Se Accelereaza Dupa Frana De Motor.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Motorul Nu Se Accelereaza Dupa Frana De Motor.

LOGAN 1,4- am observat in ultimul timp,ca dupa mers pe frana de motor, la coborare panta, destul de fregvent, la apasarea aceleratiei motorul nu se tureaza, chiar la apasari repetate, apoi dupa cateva secunde se aceleraza brusc in cursul apasarii repetate a acceleratiei, apoi pot controla aceleratia. in rest nu am constatat probleme in functionara motorului. Va rog !

LOGAN 1,4- am observat in ultimul timp,ca dupa mers pe frana de motor, la coborare panta, destul de fregvent, la apasarea aceleratiei motorul nu se tureaza, chiar la apasari repetate, apoi dupa cateva secunde se aceleraza brusc in cursul apasarii repetate a acceleratiei, apoi pot controla aceleratia. in rest nu am constatat probleme in functionara motorului. Va rog 0 parere, la ce aas putea sa ma astept ? 80 000 Km
    Last edited by ACIOBANCA; 15 January 2013, 14:59. Reason: Automerged Doublepost

asta deoarece motorul este deja turat in frana de motor

Comment

dupa coborarea pantei si incetatea franei de motor , pe drum orizontal nu se acceleraza la apasarea acceleratiei, apoi dupa cateva apasari ale pedalei de acceratie mitoeul se tureaza brusc.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google