Probleme Pornire

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme Pornire

    Am un logan Prestige 1.6 16v din 2009 iar masina are doar 45 000 de km. Ieri am plecat dimineata cu ea am pornit oprit motorul pe unde am avut treaba dupa care nu a mai vrut deloc. Am pornit-o impinsa am fost la reprezentanta si surpriza totul era in regula. Am plecat si dupa o perioada iar nu a mai pornit. Prin pornit ma refer la faptul ca electromotorul nu invartea motorul si nici nu cupla macar. In acelasi timp am observat ca indicatorul de incarcare baterie de pe bord nu se aprindea cind puneam contactul. Am verificat bateria am gasito in regula, am curatat bornele si dupa ce le-am montat toul a fost o.k.Astazi dupa amiaza dupa ce am umblat toata ziua din nou aceeiasi problema numai ca de data asta dupa ce am incercat sa o pornesc alta surpriza, scot cheia din contact si imi ramine bordul aprins, bag din nou cheia si imi indica 0 km. dupa ce o scot se stinge. Am incercat de citeva ori si a pornit iar pina seara nu am avut probleme. Poate are cineva o idee despre problema si ma poate ajuta pentru ca in reprezentanta daca ma duc cu ea si totul e in regula nimeni nu sia batut capul sa vada ce e in neregula mi-au spus sa vin cu ea cind mai face la fel.

  • #2
    Daca nu e bateria e butcul de la contact.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

    Comment


    • #3
      Am inlocuit contactul si nu am mai avut nici o problema.
      Multumesc mult pentru ajutor.

      Comment


      • #4
        La doua zile dupa ce am inlocuit contactul problema a revenit. Dupa asta am demontat cablul de masa dintre baterie si motor-cutie de viteze, l-am curatat si l-am montat inapoi. Nu numai ca au disparut toate problemele dar motorul chiar merge mai bine si indicatorul de temperatura nu mai urca si coboara cit vrea si cum vrea.

        Comment


        • #5
          O problema legata de pornire am avut si eu : erau situatii cand nu pornea, decat ajutata de acceleratie.In alte situatii, pornea ,dar apareau niste trepidatii cam puternice, gen motoru nu era prins in suportii lui, trepidatii care nu tineau mai mult de 10 secunde.Tot un soi de drepidatii apar la relanti, motorul mergand "rotund", dar din cand in cand "dardaind" usor.
          Exista aceste probleme si la voi?Ati gasit vreo solutie?
          Multumesc!
          Tinc fest !!

          Comment


          • #6
            Motorasul pas cu pas. o curatare, de inceput, i-ar prinde bine.

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google