Probleme De Pornire La Logan 1.5 Dci

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme De Pornire La Logan 1.5 Dci

    Va salut,
    am si eu o problema legata de pornire la logan dci.
    am masina din 2007 si am facut cu ea 88 000 km, de vreo 2 luni am inceput sa am probleme. la inceput pornea greu la cheie in prezent nu mai porneste de loc. avantaj eu ca locuiesc in varf de deal si dimineta o pornesc la vale.
    am fost la un service specializat pe injectie delphi si concluzie injectoarele sunt pa. mia facut si o oferta de remediere a problemei cu 2 variante ambele incantatoare la pret de la 22 de milioane in sus.
    masina impinsa porneste imediat ca si cand nu ar avea nici o problema, dar am costatat in ultimele sile ca daca merg constant cam cu 80 km/h si acceleres usor spre 120 125 km/h si turatie cam 3000 de rot, asta in treapta a 5-a se aprinde martorul de la apa in bord pentru cateva secunde fara alte manifestari
    acum sub aspectul acesta ma cam indoiesc ca ar fii injectoarele.....credeti ca ar putea fi altceva care sa nu lase motorul sa porneasca
    mentionez ca daca insist sa dau la automata lunga mi se aprinde acest martor in bord.
    Va multumesc!

  • #2
    Salutare, din moment ce porneste la vale, impinsa sau cu spray in admisie (nerecomandat) atunci in mod sigur sunt probleme la injectoare. Te-as sfatuii insa sa nu arunci atatia bani, mi se pare un pret exagerat de mare. Mai ai si o a treia posibilitate, de a le reconditiona pe ale masinii la un pret cu mult mai mic fata de ce ti s-a oferit la reprezentanta. Dupa acest proces acestea vor functiona precum unele noi, in aceeasi parametrii. Te-as sfatuii sa mergi mai intai sa faci o diagnoza sa vezi ce erori apar in ECU, iar apoi trebuie facut si testul de retur pentru fiecare injector in parte. Aici iti dai seama exact care injector este defect. Daca te intereseaza te pot ajuta, poti vedea oferta mea.

    Comment


    • #3
      poate nu am fost destul de clar la service-ul mai sus mentionat reconditionarea era 22 de mil. iar pentru inlocuirea injectoarelor cu unele noi ma costa 1300 de ron bucata plus manopera la ei.
      ei mi-au verificat injectoarele la cantitatea de combustibil ce se intoarce pe retur in perioada de timp,care o fi aia ca nu stiu.
      Mi s-a spus ca trebuie sa fie de 20 de ml si un sigur injector se tinea aproape de aceasta cantitate aproximativ 40, restul bateau spre suta

      despre ce oferta vorbeai
      nu stiu unde sa ma uit
      Last edited by jonyyo; 2 November 2013, 22:55. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • #4
        Intr-adevar preturile sunt exagerate in amblele situatii pe care ti le-a oferit.
        Uite ai aici oferta de preturi si datele de contact.

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google