Vreau sa iau un prestige 1.6 16 v dar are aprins check motorul a mai patit cineva asa ceva imi puteti spune care este rezolvarea?
Check Motor
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pai si de ce nu o schimba?Astia din serviceuri is niste jeguri de oameni,mergeti pe capul lor sa schimbe orice nu mai este in regula la masina.Asa au facut si cu mine cand m-am dus ca aveam probleme la cutie,nu intra 3a ,am mers o sapt asa cu ea,dupa o sapt si-a revenit,am mers in service au facut poze,m-au trimis acasa ca cica niste reglaje nu au fost bune...Acu nu mai am nici garantie,si iar am probleme la cutie,aceleasi.Daca se aprinde becu...Sa schimbe fratele meu motorul pana nu se mai aprinde...Cum sa mergi asa cu becul aprins...Ca se incalzeste sonda,ce faci,pe caldura nu mai iesi cu ea?Sau opresti pe dreapta sa raceasca?Originally posted by kata dog View PostEste predare de leasing (nu se aprinde tot timpul ci doar cand se incinge)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment

Comment