Nu Se Aprinde Plafoniera Si Lampa Portbagaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

si eu am o problema cu plafoniera , nu functioneaza temporizarea , sa fie de la uch ?

Comment

As pune si eu aici o intrebare, sa nu deschid alt thread. Vreau sa leg leduri pentru lumina sub bord si sub scaune. De unde sa le leg pentru a se aprinde deodata cu plafoniera? Multumesc anticipat.

Comment

Originally posted by L3on_rgby View Post
        As pune si eu aici o intrebare, sa nu deschid alt thread. Vreau sa leg leduri pentru lumina sub bord si sub scaune. De unde sa le leg pentru a se aprinde deodata cu plafoniera? Multumesc anticipat.
        Am vazut ca multi leaga de la plafoniera, dar sa nu exagerezi sa nu strici UCH .
        http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

Vin eu cu raspunsul pentru L3on_rgby: Eu m-am legat de la firele care duc la plafoniera, cele care trec prin stalp, m-am legat la firul rosu, si cel alb de pe stalp: Rosu fiind plusul, si Albul temporizare. Am 5 benzi cu a cate 6 led-uri fiecare, si nu am nici o problema!
          MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

Inca ! Desi tranzistorul de putere din UCH care comanda plafoniera suporta un consum destul de mare, este alta discutie daca se folosesc LED-uri. Cat timp sunt bune, nu este nicio problema ; consumul acestora fiind de ordinul zecilor de mA, UCH-ul poate "duce" lejer zeci de LED-uri. DAR ... daca acestea , din varii motive, se defecteaza si apare scurt, nu stiu cat timp rezista UCH-ul. De obicei LED-ul cand se arde, se intrerupe jonctiunea (asa cum la bec se intrerupe filamentul). Dar am vazut si LED-uri care se transforma in "sarme" ...deh, "chinezarii". Grija mare cu ele !
            Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

Originally posted by bogdandochita View Post
              Vin eu cu raspunsul pentru L3on_rgby: Eu m-am legat de la firele care duc la plafoniera, cele care trec prin stalp, m-am legat la firul rosu, si cel alb de pe stalp: Rosu fiind plusul, si Albul temporizare. Am 5 benzi cu a cate 6 led-uri fiecare, si nu am nici o problema!
              Unde gasesc aceste fire in partea de jos a stalpului fara sa demontez prea multe? voi pune 4 benzi de cate 30 cm in habitaclu si 2 in portbagaj. Inlocuiesc si ledurile in plafoniera. Nu cred ca va consuma prea mult. Daca ard uch-ul fac apoi circuitul pt plafoniera separat. P.S.: Merge super interfata, Fratello!

Comment

o banda de 30 cm consuma aproximativ 5 w,daca este smd 5050 sau5630. daca pui tip 3528 va consuma mai putin,dar si iluminarea va fi mai mica. iti recomand sa pui banda tip 5050 sau 5630 cu maxim 9 smd-uri lungime si o sa lumineze destul,si consum pana in 10 w

Comment

http://www.ebay.com/itm/251105967318...%3AMEBIDX%3AIT. Asa ceva as pune.

Comment

a ajuns in balarii si topicul asta...
                    [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

Comment

functia report .........

Comment

Deci stie cineva ce as putea sa fac ?
                        http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

prima data verifica daca ai tensiune pe firele care intra in plafoniera

Comment

Originally posted by xplood View Post
                            Deci stie cineva ce as putea sa fac ?
                            Sa inteleg ca ai inlocuit F29 si tot nu se aprinde?

Comment

Originally posted by L3on_rgby View Post
                              Cauta banda smd poti pune linistit pe plafoniera dar sa nu exagerezi ...
                              Trimite un pm, poate treci prin cluj, te ajut eu cu niste banda smd ....
                              Last edited by cj10alx; 3 February 2014, 01:06.

Comment

@xplood : Ti s-au sugerat mai multe variante de identificare a defectului ...Pe care le-ai testat ?
                                Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google