si eu am o problema cu plafoniera , nu functioneaza temporizarea , sa fie de la uch ?
Nu Se Aprinde Plafoniera Si Lampa Portbagaj
Collapse
X
-
Am vazut ca multi leaga de la plafoniera, dar sa nu exagerezi sa nu strici UCH .Originally posted by L3on_rgby View PostAs pune si eu aici o intrebare, sa nu deschid alt thread. Vreau sa leg leduri pentru lumina sub bord si sub scaune. De unde sa le leg pentru a se aprinde deodata cu plafoniera? Multumesc anticipat.
Comment
-
Inca ! Desi tranzistorul de putere din UCH care comanda plafoniera suporta un consum destul de mare, este alta discutie daca se folosesc LED-uri. Cat timp sunt bune, nu este nicio problema ; consumul acestora fiind de ordinul zecilor de mA, UCH-ul poate "duce" lejer zeci de LED-uri. DAR ... daca acestea , din varii motive, se defecteaza si apare scurt, nu stiu cat timp rezista UCH-ul. De obicei LED-ul cand se arde, se intrerupe jonctiunea (asa cum la bec se intrerupe filamentul). Dar am vazut si LED-uri care se transforma in "sarme" ...deh, "chinezarii". Grija mare cu ele !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Unde gasesc aceste fire in partea de jos a stalpului fara sa demontez prea multe? voi pune 4 benzi de cate 30 cm in habitaclu si 2 in portbagaj. Inlocuiesc si ledurile in plafoniera. Nu cred ca va consuma prea mult. Daca ard uch-ul fac apoi circuitul pt plafoniera separat. P.S.: Merge super interfata, Fratello!Originally posted by bogdandochita View PostVin eu cu raspunsul pentru L3on_rgby: Eu m-am legat de la firele care duc la plafoniera, cele care trec prin stalp, m-am legat la firul rosu, si cel alb de pe stalp: Rosu fiind plusul, si Albul temporizare. Am 5 benzi cu a cate 6 led-uri fiecare, si nu am nici o problema!
Comment
-
o banda de 30 cm consuma aproximativ 5 w,daca este smd 5050 sau5630. daca pui tip 3528 va consuma mai putin,dar si iluminarea va fi mai mica. iti recomand sa pui banda tip 5050 sau 5630 cu maxim 9 smd-uri lungime si o sa lumineze destul,si consum pana in 10 w
Comment
-
-
Deci stie cineva ce as putea sa fac ?
Comment
-
Cauta banda smd poti pune linistit pe plafoniera dar sa nu exagerezi ...Originally posted by L3on_rgby View Posthttp://www.ebay.com/itm/251105967318...%3AMEBIDX%3AIT. Asa ceva as pune.
Trimite un pm, poate treci prin cluj, te ajut eu cu niste banda smd ....Last edited by cj10alx; 3 February 2014, 01:06.
Comment
-
@xplood : Ti s-au sugerat mai multe variante de identificare a defectului ...Pe care le-ai testat ?Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment

Comment