Batai Motor Logan DCI 1.5

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Batai Motor Logan DCI 1.5

    Se aud niste batai la motor urate rau La pornire face groaznic iar dupa aceea se aude mai usor, insa la turatii iar se intensifica bataile . Ma gandeam ca poate fi de la pistoane. :/ Am si un mic video cu motorul .

    Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

  • #2
    Cel mai probabil de la injectoare se aude asa. Mai bine te duci intr-un service specializat si pui tester-ul pe injectoare. La mine se auzea lafel si problema a fost un injector care era dus..

    Comment


    • #3
      incearca sa pui alte injectoare ca sa vezi daca mai bate. Daca tot asa face inseamna ca iti bate un piston in chiulasa. Eu sunt patit ... maine termin de reparat masina ... am avut exact acelasi sunet ca al tau.

      Comment


      • #4
        Ai probleme la unu sau mai multe injectoare.
        My turbo lag, give your MPI, a chance

        Comment


        • #5
          un injector! trebuie sa ajungi la un service
          http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

          Comment


          • #6
            Este de la injector sau injectoare! In Bucuresti sunt foarte buni total diesel pentru service la injectie dar trebuie sa vezi sigur daca mai merg reparati sau daca trebuiesc schimbati iar ca pret pe original sunt in jur de 900-1200 per injector sau 700-800 per injector delphi.

            Ca sa nu ai probleme cu ele trebuie sa schimbi uleiul si filtrele la 10k maxim 12k si motorina buna numai de la pompa ;-)

            Lucrarea de schimbare a injectoarelor pe langa acel cod ar trebui si curatarea sistemului de injectie si a rezervorului dar este destul de scumpa manopera.

            Pretul pentru manopera per injector pentru reconditionare este de maxim 200-250 de lei ce este mai scump este furt pe fata ;-)
            Last edited by C_Adrian; 2 August 2014, 10:04. Reason: Automerged Doublepost

            Comment


            • #7
              Deci din cate am inteles, de la injectoare . M-am dat dracu )

              Comment


              • #8
                Da sunt injectoarele si la cum se aud am impresia ca nu mai merg reparate .... daca vrei sa le schimbi pe aftermarket delphi te costa in jur de 700 injectorul si pe original delphi cu stanta de renault in jur de 1000 injectorul ...

                Si mie imi bat injectoarele de cand am cumparat masina, este sh, dar am avut si grija de ea si este la fel ca atunci cand am luat masina .... revizia facuta la 10 k maxim 12k ulei bun motul 5w40, filtre purflux, tratament motor slick 50, egr curatat odata pe an si motorina de la mol evo si pe langa toate astea cel putin un drum pe luna in afara orasului, cand prin un drum pe autostrada ii dau blana cat duce iar la plecari lungi ii mai pun odata pe an un tratament de curatare in motorina, dar nu porcarii carora le fac reclama ;-)

                Cu toate astea facute masina se comporta ireprosabil, trage foarte bine, accelereaza si merge foarte bine iar bataia de la injectoare este la fel .... in viitor trebuie si eu sa le schimb si as vrea sa ii fac operatiunea ca la carte, adica desfacut tot sistemul de injectie si alimentare si curatat si atunci o sa fie ca nou, daca reusesc sa ii demontez si reasamblat si motorul si schimbat piesele cu defect ar fi extraordinar iar lucrarea cu motorul osa fie facuta la niste mecanici foarte buni sau un mecanic de raliu iar cea de la injectoare la total diesel tot am auzit de ei ca sunt foarte buni si foarte ok si la pret ....
                Last edited by C_Adrian; 2 August 2014, 11:43. Reason: Automerged Doublepost

                Comment


                • #9
                  Am fost la un service acum 3 zile si mi-au spus ca de la pistoane , ca cica o fi sarit un bolt care tine pistonul si acum loveste pistonul pe acolo .
                  Last edited by Plus; 2 August 2014, 11:55.

                  Comment


                  • #10
                    Schimba injectoarele si vezi daca se mai aude si daca da sunt injectoarele sau injectorul daca nu este cum au spus si pe langa asta ar fi bine sa iti verifici si axul daca este ok ....

                    Bataia care o ai seamana cu bataia care o am si eu dar este mai puternica a ta si la mine este de la injectoare, nu am incercat sa pun alte injectoare sa vad daca se mai aude bataia, atat timp cat masina se comporta ireprosabil si bataia s-a mentinut nu vreau sa ii fac nimic decat atunci cand o sa pice si o sa faca urat sau nu o sa mai traga bine ... asa o aud si simt mai bine cand trebuiesc schimbate vitezele si are personalitatea ei :-))))))
                    Last edited by C_Adrian; 2 August 2014, 12:00.

                    Comment


                    • #11
                      Eu nu o mai folosesc. In fata blocului sta pana ii dau de cap ! ... Nu vreau sa o fortez si sa o dau in altele .

                      Comment


                      • #12
                        Ambele lucrari sunt destul de scumpe la piese si manopera mai ales daca este de la piston sau pistoane si de la faza asta ti-a stricat si axul iar lucrarea trebuie sa o faci la mecanici buni altfel poate sa ti-o strice si mai tare .... In bucuresti daca vrei am pe cine sa iti recomand ca mecanic si de unde sa iti cumperi piesele.

                        Comment


                        • #13
                          Sunt din Constanta. Am vorbit cu cineva de la service si cica sa desfaca motorul si constatarea problemei ma costa 3 milioane .

                          Comment


                          • #14
                            Am vazut ca esti din constanta de asta am mentionat ca in bucuresti am pe cine sa iti recomand .....
                            decat sa desfaci motorul mai bine incearca la un centru bun sa iti verifice injectoarele si poate ii pun unele de proba sa vezi daca mai face asa si cred ca iesi mai ieftin asa si stii si sigur de unde este problema. Iar daca vrei sa o repari mai ieftin cauta la dezmembrari piesele dupa un logan cu putini km la bord dar trebuie sa stii sigur de unde vine exact.

                            Dupa mine pare a fi zgomot de injector/e duse, pentru ca pistoanele nu cedeaza atat de usor si sunt facute sa reziste foarte multi km dar nu este iese din ecuatia sa fie de la pistoane.

                            Comment


                            • #15
                              Nu as mai vrea sa iau de la dezmembrari. Am patit acum cativa ani, mi s-a rupt cureaua in mers si iti imaginezi si tu ce a rezultat s-a facut praf tot motorul si de atunci din lipsa de bani, cand am mai avut o problema am "carpito" , am folosit piese la mana a doua si nu as mai vrea asta. Am zis daca tot o fac, sa o fac calumea.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google