If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cat costa de reconditionat o planetara ? tine macara 50.000km?
care ati schimbat planetarele ... spuneti-mi si mie ... cum faceau ? ... troncaneau cand intrati mai tare, in viraje?
am un zgomot pe stanga....se aude mai pregnant la viraje si pe drumurile zdrelite cand merg incet din cauza lor, am schimbat capetele de bare, traversa de sub cutia de viteze, dar zgomotul, chiar daca mai atenuat un pic, se aude, plus, cateodata cand plec de pe loc iar rotile sunt un pic virate, se aude un zgomot ca si cand motorul intreg se desprinde de pe loc. Mecanicul meu mi-a zis ca, din pacate, sunt urmatoarele: planetara stanga si bucsile de la bascula superioara....am 1,5 dci cu abs din decembrie 2006. Cineva de pe aici spunea despre posibilitatea reconditionarii planetarei. Mi se pare straniu ca la 68.000 km cat am eu cu masina sa trebuiasca sa schimb ditamai planetara, dar..........
Cine poate sa imi dea detalii despre acesta posibilitate de reconditionare, unde se poate face, cam cat ar costa, daca se da o garantie per lucrare, samd....Doamne Ajuta!
planetarele sunt cu tripoda.....dar tie care iti face probleme??? dreapta sau stanga? ...masina are sau nu ABS...sunt mai multi factori care ar trebui luati in calcul....planetarele se pot si reconditiona cu garantie 6 luni la bacau....dai un pm dak vrei mai multe detalii.
Cand am dat dat roatile jos am observat ca planertarele erau ruginite ce le putem face sa oprim rugina?
N-ai treaba cu rugina aia.
Ce vezi acolo e o teava care imbraca defapt axul planetarei, are numai rol de protectie, pica masina si nu se corodeaza teava aia (si la straineze tot asa este).
PS: in jur de 450-500 lei e o planetara de logan (dreapta).
Eu am bataie la planetara stanga.Am cumparat-o si o schimb.Are cineva idee daca ar trebui schimbata si cealalta?Asa am auzit pe unii.Ca cica se duce si cealalta daca nu sunt schimbate ambele???????????////
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: