pai tu ai impresia ca eu sunt mecanic? am fost cu masina la mecanic, a pus clip-ul pe ea, a vazut ca in decelerare presiunea scade mult sub limita si mi-a recomandat schimbarea regulatorului. "capisci"? acelasi lucru mi l-au spus si unii colegi de aici care stiu cu ce se mananca mecanica gen meggeo, ady24, adicata si altii...
Fum Alb-albastrui Intepator !
Collapse
X
-
Masina e in service, s-au verificat injectoarele pe banc, la un aparat cu presiune, nu stiu mai in detaliu...s-a ajuns la concluzia ca azi se da jos chiuloasa sa verificam pistoanele, spune mecanicul ca unu ar fi cam topit si anume nr.3, va tin la curent cu ce se intampla azi...a mai patit cineva asa ceva la 200.000 de km ?Originally posted by lenush64 View Post"Am curățat injectoarele," -ce le-ai facut...,concret? Explicatii "subtiri",raspunsuri pe masura...Keep smiling, live your life...
Comment
-
-
Poze nu mai am cum sa fac acum dar tot ce stiu este ca a montat un "Y" cu 3 furtunase pe el iar furtunasul de jos intra in stutul de retur la filtru iar la celelalte doua s-au cuplat furtunele de retur vechi(iesirea din pompa si intrarea in rezervor). Filtrul are hartia tot de 0.2 microni.Originally posted by popavlm View Postdaca ai putea sa faci si o poza la mica modificare, ti-am fi recunoscatori...Keep smiling, live your life...
Comment

Comment